Ο υπουργός Εσωτερικών στον Ταΰγετο για τις ζημιές

0
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΩΤΑ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ ΚΑΙ Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ

Περιοχές του Ταϋγέτου οι οποίες υπέστησαν μετά τις εκτεταμένες βροχοπτώσεις, στα τέλη Ιανουαρίου, εκτεταμένες καθιζήσεις και κατολισθήσεις στο τοπικό κοινοτικό οδικό δίκτυο αλλά και στην παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας- Σπάρτης, επισκέφθηκε σήμερα (1/4/19) το μεσημέρι ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπολη και Πέτρο Κωνστανέα.

Επίκεντρο της επίσκεψης ήταν η Αλαγονία και ο Μαχαλά, που έπαθαν τις περισσότερες ζημιές, όπου μιλώντας με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής ο κ. Χαρίτσης, άκουσε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους, ενώ μετέβη και στις περιοχές όπου εκτελούνται τα έργα αποκατάστασης των ζημιών από τις εκτεταμένες καθιζήσεις και κατολισθήσεις.

Επίσης, προτάθηκε να γίνει μια ημερίδα για την περιοχή του Ταϋγέτου, όπου με σεβασμό προς το περιβάλλον, το σεβασμό του και τη διατήρηση του φυσικού κάλλους του, θα εξεταστούν λύσεις για την αναπτυξιακή προοπτική του. Την πρόταση άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο υπουργός.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Χαρίτσης, ως αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης είχε χρηματοδοτήσει το Δήμο Καλαμάτας με 3 εκατ. ευρώ, για την περιοχή του Ταϋγέτου.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ

Χθες Κυριακή, ο υπουργός Εσωτερικών Αλ. Χαρίτσης επισκέφθηκε το Διαβολίτσι, περιοχή της καταγωγής του, όπου ο Α.Ο. Διαβολιτσίου τον τίμησε με ειδική πλακέτα.

Ο κ. Χαρίτσης σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ανέφερε:

«Κυριακή μέρα για χαλάρωση και για μπάλα. Είναι πάντα σημαντικό να αναγνωρίζεται η δουλειά μας, ξεχωριστά τιμητικό όταν σε τιμά ο τόπος των παιδικών σου αναμνήσεων. Ευχαριστώ τους συγχωριανους μου για την υπέροχη Κυριακή!
#διαβολιτσι #ΑΟΔ-Γ’ Εθνική».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.