“Ο Τσίπρας εγκαινιάζει την προεκλογική περίοδο στην ΔΕΘ”

0

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΜΤΗΣ Ν.Δ. ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ολομέτωπη επίθεση στον Πρωθυπουργό, όπως το συνηθίζει άλλωστε, και στην κυβέρνηση γενικότερα, εξαπέλυσε χθες (7/8/18) το βράδυ από την Καλαμάτα, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Καλαμάτας, στο ξενοδοχείο Horizon Blu, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής της Β΄ Αθήνας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ενώπιον του κομματικού ακροατηρίου είπε ότι «Αύριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο κ Τσίπρας εγκαινιάζει μία προεκλογική περίοδο το πόσο θα διαρκέσει αυτή η προεκλογική περίοδος μένει να το δούμε» και χρησιμοποίησε τις συνηθισμένες από αυτόν φράσεις, όπως “ο Αλ. Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης”, “τέτοιος απατεώνας δεν υπάρχει όπως ο Τσίπρας”, “είναι τυχοδιώκτες ανερμάτιστοι δεν υπάρχει καμιά ηθική” κ. ά.

Κατά τ’ άλλα εξέφρασε την βεβαιότητά του για νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, με μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, στις επόμενες εκλογές, και πως «η ψήφος του Ελληνικού λαού θα είναι σκληρή, αδυσώπητη, αλλά δίκαιη για τον Αλέξη Τσίπρα. Θα τον στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας»

Ο κ. Γεωργιάδης είπε -μεταξύ άλλων- στην ομιλία του:

«Όσα τεχνάσματα και αν χρησιμοποιήσουν, όση λάσπη και αν πετάξουν οι εκλογές στο τέλος θα γίνουν και τότε ο Ελληνικός λαός θα μιλήσει. Και όταν θα φτάσει στην κάλπη ο Ελληνικός λαός και θα έχει να επιλέξει μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη, γιατί αυτές οι δυο επιλογές θα υπάρχουν για την πρωθυπουργία της χώρας, τότε ο Ελληνικός λαός θα θυμηθεί και το Μάτι, θα θυμηθεί και τις κλειστές τράπεζες, θα θυμηθεί και τα ψέματα θα θυμηθεί και το Σκοπιανό θα τα θυμηθεί όλα.

georgiadis_5

Και όσα ΜΑΤ και να έχει δίπλα του ο κύριος Τσίπρας, ο οποίος πάει στη Θεσσαλονίκη 5.500 αστυνομικούς… Συγκρίνετε την άνοδο του Σαμαρά ως πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και τη χθεσινή του Τσίπρα. Ούτε ο Σαντάμ Χουσεΐν να ήταν, ούτε ο Κιμ Γιονγκ Ουν. 11 αυτοκίνητα πίσω να συνοδεύουν τον Τσίπρα, 5.500 αστυνομικοί να παρελαύνουν δεξιά και αριστερά, όλοι δρόμοι κλειστοί μη τυχόν και συναντήσει κανένα πολίτη ο Μέγας Αυτοκράτωρ.

Όσους και να έχει όμως δεν θα τον σώσουν από την ψήφο του ελληνικού λαού. Και η ψήφος του Ελληνικού λαού θα είναι σκληρή, αδυσώπητη, αλλά δίκαιη για τον Αλέξη Τσίπρα. Θα τον στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, θα τον στείλει γρήγορα πίσω από κει που ήρθε και θα δώσει την ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, να δώσουμε τη μάχη για να κάνουμε την Ελλάδα όπως ονειρευόμαστε, μία Ελλάδα ευρωπαϊκή, μία Ελλάδα υπερήφανη μία Ελλάδα ισχυρή.

Όσο και να φωνάζουν, όσο και να σκάνε, όσο και να σπιλώνουν, όσο και να βρίζουν, εμείς είμαστε όρθιοι. Θα λέμε τις αλήθειες, θα δίνουμε τις πολιτικές μας μάχες, θα βοηθήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γίνει πρωθυπουργός, γιατί είναι το καλό για την Ελλάδα. Και εμείς την Ελλάδα την βάζουμε πάντα πρώτη. Να είστε καλά».

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, κατά τη συνέντευξη, λίγο πριν την ομιλία του στην εκδήλωση ο κ. Γεωργιάδης είπε:

«Αύριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο κ Τσίπρας εγκαινιάζει μία προεκλογική περίοδο το πόσο θα διαρκέσει αυτή η προεκλογική περίοδος μένει να το δούμε. Πάντως, είναι τελείως βέβαιο και από ότι ήδη έχει διαρρεύσει, ότι θα ξεκινήσει τα γνωστά που ξέρει να κάνει: Παροχολογία και ψέματα. Την ίδια ώρα οι αγορές έχουν αποκλείσει την Ελλάδα από την πρόσβασή τους σε αυτές, το χρηματιστήριο διανύει τις χειρότερες του στιγμές, άρα οι προσδοκίες για την ελληνική οικονομία είναι ολοένα και χειρότερες. Αυτό θα πει δείκτες του χρηματιστηρίου.

Τα καθημερινά προβλήματα των ανθρώπων αυξάνονται, την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει σε ένα ονειρεμένο δικό της τόπο. Ο τόπος χρειάζεται πολιτική αλλαγή χρειάζεται να ανακτήσει η Ελλάδα την αναξιοπιστία της, χρειάζεται να προσελκύσουμε ξένες επενδύσεις, χρειάζεται να φέρουμε νέες θέσεις πραγματικής εργασίας στην Ελλάδα ώστε να γυρίσουν τα παιδιά μας που φύγανε και να σταματήσουν να φεύγουν ολοένα και περισσότεροι.

Θεωρώ πολύ μεγάλη μου τιμή το ότι βρίσκομαι σήμερα στην Καλαμάτα για τον λόγο, ότι μεταξύ των παρισταμένων μου κάνει τη μεγάλη τιμή να παρίσταται ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς».

Με θερμά λόγια μίλησε όμως ο κ. Γεωργιάδης και λίγο αργότερα κλείνοντας την ομιλία του: «Να είστε καλά. Μεγάλη μου τιμή που μου δώσατε τη χαρά να μιλήσω στην πόλη της Καλαμάτας, μία πόλη που λατρεύω, ενώπιον του καλύτερου πρωθυπουργού που είχε η Ελλάδα τα χρόνια της κρίσης. Και αισθάνομαι για αυτό μεγάλη τιμή. Να είστε καλά».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.