Ο Σύλλογος “Ευκλής” κοντά στην νεολαία

0

Στην εξόρμηση του Συλλόγου μας στις 7 Οκτωβρίου 2018, στην Μεσσηνιακή Μάνη, που εξερευνήσαμε μέρος του Φαραγγιού Βυρού και γνωρίσαμε τα καλντερίμια της Καρδαμύλης, μας τίμησαν με την παρουσία τους επτά φοιτητές, οι οποίοι φοιτούν σε σχολές της πόλης μας και κατάγονται από διάφορα μέρη της πατρίδας μας.

Το γεγονός αυτό δεν μας άφησε αδιάφορους και μας συγκίνησε για πολλούς λόγους.

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας “Ο Ευκλής” είναι ένα ιστορικό Σωματείο, το οποίο ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Παναγιώτη Κουτρούλη και μια ομάδα ανθρώπων.

Σήμερα διαθέτει τα εξής ενεργά τμήματα: Πεζοπορίας – Εκδρομών, Μπάσκετ και Αγωνιστικής Ποδηλασίας, προσπαθώντας να ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντα των νέων ανθρώπων.

Το Σωματείο είναι εγγεγραμμένο στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) καθώς και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο. Κ.).

Για τους λόγους αυτούς το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε, μεριμνώντας για τους φοιτητές, να μειώσει την τιμή των εισιτηρίων στις πεζοπορίες – εξορμήσεις στις οποίες συμμετέχουν, σε 5 ευρώ εντός της Μεσσηνίας και σε 10 ευρώ σε πεζοπορίες εκτός νομού.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. του Συλλόγου 27210 84844 και 6974252234, καθώς και στην σελίδα στο FB Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ.

Σύλλογος Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας “ΕΥΚΛΗΣ”

http://spok-efklis.webnode.gr – mail: efklis1894@gmail.com

μοιραστειτε το:

Comments are closed.