Ο Σύλλογος Αθλούμενων Μεσσήνης

0

Ο Σύλλογος Αθλούμενων Μεσσήνης είναι ένας πρωτοποριακός σύλλογος για τα δεδομένα της Μεσσηνίας καθώς προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση στον πολίτη της πόλης ώστε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, την περιήγηση στη φύση, τον πολιτισμό ενώ του προσφέρει παράλληλα την δυνατότητα να θωρακίσει την υγεία του.

Η φιλοσοφία του συλλόγου που δραστηριοποιείται στη Μεσσήνη και την ύπαιθρο της έχει παρασύρει μεγάλο πλήθος ενεργών και δραστήριων πολιτών της Μεσσήνης που με την παρουσίας τους και συμμετέχοντας στις δράσεις του Σ.Α.Μ. ανακτούν την υπόσταση της πόλης του και βοηθούν στην «αναγέννηση» της καθώς ζωντανεύει όπου αυτοί βρεθούν. Με τις Κυριακάτικες εξορμήσεις για δυναμικό βάδισμα οι συμμετέχοντες ξεπερνούν τα όρια της πόλης και μας ξαναστήνουν τις φυσικές ομορφιές που την περιβάλλουν σε μεγάλη απόσταση και μην ξεχνάμε πως η Μεσσήνη έχει το προνόμιο να εφάπτεται της φύσης.

Παράλληλα στο εθνικό στάδιο πραγματοποιούνται προπονήσεις για φυσική δραστηριότητα και ασκήσεις ενδυνάμωσης στη διάρκεια της εβδομάδας. Οι «περίπατοι» με τον Σύλλογο Αθλούμενων Μεσσήνης είναι ιδανικές καθώς υπάρχουν πάντα προτάσεις και διαδρομές για όλους.

Στα ηνία του δραστήριου συλλόγου είναι: Γιάννης Πουλάκος (πρόεδρος), Δήμητρα Κολαμπα (αντιπρόεδρος), Γεώργιος Ψαλλίδας (ταμίας), Ευγενία Βασιλαδιώτη (γραμματέας) και μέλη: Παναγιωτόπουλος Χρήστος, Χούλιαρης Μιχάλης και Ζαχαρόγιαννης Ηλίας.

Επίσης έχει μεγάλη αξία να αναφέρουμε και τα ιδρυτικά μέλη του Σ.Α.Μ. τα οποία είναι: Ζαχαρόγιαννης Ηλιας, Παναγιωτόπουλος Χρήστος, Πουλάκος Ιωάννης, Ψαλλίδας Γεώργιος, Παναγιωτόπουλος Κυριάκος, Κολαμπα Δήμητρα, Βασιλαδιώτη Ευγενία, Χούλιαρης Μιχάλης, Ζέππος Νικόλαος, Σαραντόπουλος Σταύρος, Στεφάνου Νικόλαος, Φωτάκης Σπύρος, Τσικρίκος Περικλής, Μουρίκης Χρήστος, Μελλάς Αρσένιος, Φραγκάκης Απόστολος, Δαμόπουλος Ηλίας, Μπότης Δημήτρης, Ρούτσης Νικόλαος, Αθανασόπουλος Γεώργιος, Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος, Φαρμάκης Παναγιώτης, Χρονόπουλος Αθανάσιος.

Γιάννης Λάσκαρης

μοιραστειτε το:

Comments are closed.