Ο Σταύρος Θεοδωράκης πέρασε από την Καλαμάτα

0

Τον κ. Θεοδωράκη συνοδεύουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Στέλιος Φενέκος, υποναύαρχος Π.Ν. ε.α. – Πρόεδρος της «Kοινωνίας Αξιών» και ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος, καθώς και το στέλεχος του Κινήματος, Μάκης Παπούλιας.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού το μεσημέρι επισκέφθηκε το Μητροπολιτικό Μέγαρο και είχε -μαζί με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές- συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο.

Στη συζήτηση κυριάρχησαν τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τον νομό. Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος ενημέρωσε για τα προγράμματα βοήθειας της Μητρόπολης που αφορούν στους Ρομά και τους μετανάστες που βρίσκονται στην περιοχή.

Ο κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα και ο Σταύρος Θεοδωράκης ανταπέδωσε ευχόμενος τη συνέχιση του πολύ σημαντικού έργου που επιτελεί η Μητρόπολη και ο ίδιος ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας.

Ο κ. Θεοδωράκης, στη 1:30 μετά το μεσημέρι επρόκειτο να δώσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Elite», ενώ στις 3 το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα στο δημαρχείο της πόλης.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.