Ο Π. Τζαβάρας Γενικός Συντονιστής των ΝΟ.Δ.Ε της Περιφέρειας

0

Με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. Στυλιανού Κονταδάκη ορίστηκε ο Παναγιώτης Τζαβάρας Γενικός Συντονιστής των κομματικών οργανώσεων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας & Μεσσηνίας).

Η σχετική απόφαση έχει ως εξής:

«Α Π Ο Φ Α Σ Η
Έχοντας υπόψη:

  1. Το νέο πλαίσιο της Οργανωτικής Διάρθρωσης του Κόμματος.
  2. Την παρ. 2 του άρθρου 2 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος.
  3. Την ανάγκη στελέχωσης της Γραμματείας Οργανωτικού, με σκοπό την εξασφάλιση πληρέστερης κάλυψης και αρτιότερης Οργάνωσης.

Ορίζουμε
Τον κ. Παναγιώτη Τζαβάρα Γενικό Συντονιστή των κομματικών οργανώσεων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας & Μεσσηνίας).
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ
ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π.Ε.
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΖΑΒΑΡΑ

Η απόφαση ορισμού του Παν. Τζαβάρα ως Γενικού Συντονιστή της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μετά τον ορισμό του ως Γενικό Συντονιστή της  Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο κ. Τζαβάρας σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Το μέλλον αρχίζει τώρα
Μετά τον ορισμό μου από το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη θέση του Γενικού Συντονιστή των Κομματικών Οργανώσεων Περιφέρειας Πελοποννήσου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο μας και πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου Στέλιο Κονταδάκη, για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Είναι ώρα για συλλογική δουλειά και για συνέργειες. Θα εργαστώ σκληρά για να τιμήσω αυτή την εμπιστοσύνη. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τα καλύτερα και τα περισσότερα που αξίζει η Ελλάδα. Με σκληρή δουλειά, με υπευθυνότητα, με διαφάνεια και αποτέλεσμα. Ο αδιαπραγμάτευτος στόχος του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για την ισχυρή ανάπτυξη της πατρίδας μας, στόχος που ανταποκρίνεται στις υψηλές και δίκαιες προσδοκίες των πολιτών, αποτελεί και προσωπική μου δέσμευση.

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα υπάρχει η καλύτερη συνεργασία τόσο με τα όργανα του κόμματος, όσο και με όλες τις δυνάμεις και τους φορείς που μας στηρίζουν, προς όφελος όλων των πολιτών.
#to_mellon_arxizei_twra

Δρ Παναγιώτης Ε. Τζαβάρας
Γενικός Συντονιστής Νέας Δημοκρατίας
Περιφέρειας Πελοποννήσου”

μοιραστειτε το:

Comments are closed.