Ο Π. Τατούλης επικρίνει τα χρίσματα

0

«Τα χρίσματα δεν δίνουν τα πολιτικά κόμματα, τα δίνουν οι πολίτες» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε σήμερα Δευτέρα (5/12/18) το μεσημέρι στο Διοικητήριο της Καλαμάτας του.

«Ανατρέψαμε μια κοσμοθεωρία φτιάχνοντας έναν ακομμάτιστο συνδυασμό. Δημιουργήσαμε αυτή την ανεξάρτητη δομή που προκάλεσε την ταραχή στο πολιτικό σύστημα. Δεν ζητήσαμε από κανένα ούτε χρίσμα ή στήριξη ούτε το 2010, ούτε το 2014. Δεν χρειαστήκαμε κανένα δεκανίκι», σημείωσε ο κ. Τατούλης, θέλοντας έτσι να στιγματίσει τις υποψηφιότητες των Παν. Νίκα και Γιώργου Δέδε, τις οποίες στηρίζουν η “Νέα Δημοκρατία” και ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίστοιχα. Τόνισε ακόμα ο κ, Τατούλης ότι «το 2014 ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός, δήλωσε ότι στήριζε την προσπάθειά μας λόγω του μεγάλου μας έργου και αυτά δεν είναι δικά μου λόγια»

Συνεχίζοντας ο Περιφερειάρχης είπε πως παρέμεινε αταλάντευτος στις πεποιθήσεις του, γεγονός για το οποίο συγκρούστηκε ανοιχτά, αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος και πρόσθεσε: «Δεν έκανα ούτε ρούπι πίσω για να κρατήσω την ανεξαρτησία της “Νέας Πελοποννήσου”, και της Περιφέρειας», είπε.

O κ.Τατούλης ανέφερε ακόμα ότι «δεν εγκατέλειψα ποτέ τις αρχές και τις ιδέες μου, τις κεντροδεξιές και τις κεντροαριστερές ιδέες που είχα στην πολιτική μου διαδρομή» και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η παράταξή του “Νέα Πελοπόννησος”, θα κερδίσει και πάλι τις εκλογές.

Ο Περιφερειάρχης, ακολούθως, αφού ανέφερε ότι η “Νέα Πελοπόννησος” «εγκαινίασε μια νέα πολιτική φιλοσοφία, που σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέκτησε την επικράτεια», απάντησε και σε ερωτήσεις για τον κ. Νίκα και τον κ. Δέδε:

Για τον κ. Νίκα εστίασε στο θέμα του σκουπιδοεργολάβου και στη σύμβαση ύψους 7 εκατ. ευρώ που υπέγραψε με αυτόν τον οποίο χαρακτήρισε “παραβάτη του ποινικού δικαίου”, για να σημειώσει, πως δεν μπορεί να πει τι συμβαίνει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας παραπέμποντας τη φράση από το έργο του Σαίξπηρ “Αμλετ”: «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Για τον κ. Δέδε είπε ότι «ήταν αντιπεριφερειάρχης μου, παραιτήθηκε για να δημιουργήσει πάλι τον κομματικό του φορέα, το ΠαΣοΚ, δηλαδή. παραιτήθηκε για να γίνει ΓΓ σε μια άλλη παράταξη», για να καταλήξει «οι πολίτες θα το κρίνουν».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.