Ο Π. Τατούλης δεσμεύτηκε για “συνέχιση της σκληρής δουλειάς”

0

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης δεσμεύτηκε ότι «θα συνεχίσει με την ίδια ζέση, το έργο το οποίο επιτελεί εννιά χρόνια τώρα» κατά την επίσκεψή του σε περιοχές του Βλαχιώτη και της Σκάλας Λακωνίας, τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 και επανέλαβε ότι «στήριγμά του είναι οι ίδιοι οι πολίτες». Ευχαρίστησε τους πολίτες και τους συνεργάτες του για το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα, ενώ δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της σκληρής δουλειάς της Περιφέρειας Πελοποννήσου που πέρα από κομματικές αγκυλώσεις φέρνει εις πέρας τις δεσμεύσεις που έχει θέσει.

«Κριτής μου ο ίδιος ο λαός της Πελοποννήσου που με έχει τιμήσει με την εμπιστοσύνη του για δύο εκλογικές αναμετρήσεις», τόνισε ο Πέτρος Τατούλης, δεχόμενος ερωτήσεις από σκεπτόμενους Λάκωνες.

Ο Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε στην άρρηκτη σχέση του με τους Πελοποννησίους, που κανένα κόμμα δεν κατόρθωσε να υπερνικήσει. «Οι μόνες δεσμεύσεις που ανέλαβα είναι απέναντι στους πολίτες. Στη Νέα Πελοπόννησο δουλεύουμε σκληρά μόνο για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Και όλοι μαζί δημιουργούμε μια περιφέρεια που ευημερεί χτίζοντας τη δική της οικονομία».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.