«Ο Π. Τατούλης δεν συμβαδίζει με το πνεύμα της Ν.Δ.»

0

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΤΗΣ Π.Ε ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

«Ο κ. Πέτρος Τατούλης δεν συμβαδίζει με το πνεύμα και την στρατηγική της Ν.Δ.».
Αυτό δήλωσε χθες Κυριακή (3/6/18) το απόγευμα απ’ την Τρίπολη ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, για τη στάση της Ν.Δ. στον κ. Π. Τατούλη, στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές.

Ο κ. Αυγενάκης ίπε ακόμα ότι «η Ν.Δ. δεν θα δώσει επίσημα χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά, όπου διαπιστώσει έργο και όπου κρίνει τα πρόσωπα, ως αξιόλογα, θα τα στηρίξει ουσιαστικά.

Ειδικότερα, η σχετική δήλωση του κ. Αυγενάκη έχει ως εξής:

«Ως Ν.Δ. πορευόμαστε σε μία οδό που έχει χαραχθεί απ’ την κεντρική διοίκηση του κόμματος και αυτή η στρατηγική εφαρμόζεται παντού, άρα και στην Πελοπόννησο. Απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε, ο κ. Πέτρος Τατούλης δεν συμβαδίζει με το πνεύμα και την στρατηγική της Ν.Δ. Είναι στο χέρι του, όπως και των συνεργατών του, να δείξει δείγματα τέτοια, ώστε να γίνει κατανοητό, ότι δεν υπάρχουν δύο στρατηγικές, αλλά υπάρχει μία ενιαία, ένα πνεύμα συνεργασίας και μία εφαρμογή πολιτικής που θα προσφέρει έργο για την κοινωνία και τους πολίτες».

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. πρόσθεσε: «Δουλεύουμε, όλο αυτό το διάστημα, πάνω στην καταγραφή και στην αξιολόγηση των πάντων».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.