Ο Π. Τατούλης για τον Γ. Οικονόμου: “Οι μάσκες έπεσαν!”

0

“Οι μάσκες έπεσαν!”, σημειώνει σε ανακοίνωση του ο Π. Τατούλη και η παράταξή του σχετικά με τον ορισμό του ανεξαρτητοποιηθέντος από τη “Νέα Πελοπόννησο” Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ε Κορινθίας Γιώργου Οικονόμου ως Εντεταλμένο Σύμβουλο για την ανέγερση Διοικητηρίου στην Κορινθία και την προώθηση κατασκευής συμπληρωματικών έργων στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου!!!

“Η μεθοδευμένη προσπάθεια να εμφανισθεί η αποστασία του τέως Περιφερειακού Συμβούλου της “Νέας Πελοποννήσου” της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κορινθίας κ. Γεώργιου Οικονόμου ως δήθεν ανεξαρτητοποίηση, απέτυχε!”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ο Π. Τατούλης και η παράταξή του “Νέα Πελοπόννησος” η οποία έχει ως εξής:

Με σημερινή απόφαση του ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας όρισε τον κ. Οικονόμου ως Εντεταλμένο Σύμβουλο για την ανέγερση Διοικητηρίου στην Κορινθία και την προώθηση κατασκευής συμπληρωματικών έργων στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου!!!

Είναι γνωστό σε όλους ότι η αποστασία στην πολιτική έχει πάντα ανταλλάγματα.

Η πολιτική ανηθικότητα του κ. Νίκα σε ό,τι αφορά προδοσίες και αποστασίες είναι βασική συνισταμένη της πολιτικής του διαδρομής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, η αποστασία του κ. Οικονόμου στοίχισε «πολύ φθηνά» στον κ. Νίκα.

Σε ό,τι αφορά τον κ. Οικονόμου τον συγχαίρουμε για τις πολύ “σοβαρές” και “σημαντικές” αρμοδιότητες(!) που ανέλαβε και του υπενθυμίζουμε ότι στην πολιτική η “προδοσία” είναι αρεστή σε όλους αλλά τον “προδότη” δεν τον θέλει ποτέ κανένας!

Υγ. Η πολιτική, επαγγελματική και επιστημονική υποβάθμιση στην κοινωνία της Κορινθίας του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη, πολιτικού μηχανικού και έμπειρου Αυτοδιοικητικού κ. Χάρη Βυτινιώτη μόνο ως πράξη πολιτικής ντροπής μπορεί να χαρακτηριστεί για τον κ. Νίκα!

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ
“ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.