Ο Π. Νίκας “σήκωσε το γάντι” για debate που πέταξε ο Π. Τατούλης

0

“Σήκωσε το γάντι” ο Παναγιώτης Νίκας και με δήλωσή του γνωστοποιεί ότι αποδέχεται την πρόταση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη debate των Υποψηφίων Περιφερειαρχών Πελοποννήσου, που έκανε κατά τη διακαναλική συνέντευξη που έδωσε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας δήλωσε τα εξής:

«Αποδέχομαι με χαρά την πρόταση του απερχόμενου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για δημόσια συζήτηση. Είμαι έτοιμος όποτε και όπου επιθυμεί να κάνουμε το δημοκρατικά προφανές κι ελπίζω να αποδεχθούν την πρόσκληση κι οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Εκ των προτέρων δηλώνω σύμφωνος στην παρουσία έγκριτων δημοσιογράφων, που θα συντονίσουν τη διαδικασία, στην οποία θα παρευρεθώ μόνος… χωρίς κιτάπια και συμβούλους.

Έως τότε εύχομαι μόνο ένα: Να συνεχίσει να ισχύει η πρόκληση-πρόσκληση, από μέρους του απερχόμενου Περιφερειάρχη»

Παναγιώτης Ε. Νίκας
Δήμαρχος Καλαμάτας
υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ DEBATE ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ

Ο Π. Τατούλης κατά τη διακαναλική που έδωσε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, κάλεσε «τους υποψήφιους Περιφερειάρχες σε ένα debate ελεύθερης κουβέντας μεταξύ μας, με την παρουσία των δημοσιογράφων που αυτοί θα επιλέξουν, με ότι κιτάπια θέλουν να έχουν στα χέρια τους, με όσους συμβούλους θέλουν να έχουν δίπλα τους, να κάνουμε μια ελεύθερη κουβέντα για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον πολίτη, την κοινωνία, τη δημοκρατία, την οποία όλοι μας υπηρετούμε, πολιτικοί, μέσα ενημέρωσης, δημοσιογράφοι».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.