Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθ. Κατσής στο Επιμελητήριο

0

Ο πρύτανης του πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθηγητής (του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής) Αθανάσιος Κατσής σε «επίσκεψη εργασίας» θα ενημερώσει το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και των κοινών προσπαθειών στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας, προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

Η επίσκεψη του πρύτανη θα γίνει κατά την τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, που θα γίνει τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018, στις 8:30 το βράδυ, στα γραφεία του, στην πλατεία 23ης Μαρτίου μετά από πρόσκληση του πρόεδρος του Ευάγγελου Ξυγκώρου.

Να σημειωθεί ότι με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, της τοπικής ανταγωνιστικότητας και της επιχειρηματικότητας, ενεργοποιήθηκε το Κέντρο Τεχνολογίας και Καινοτομίας το οποίο αναπτύσσει δράσεις στους τομείς του τουρισμού και γενικότερα του πρωτογενή τομέα.

Το Κέντρο Ιεχνολογίας και Καινοτομίας Πελοποννήσου έχει τη νομική μορφή της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΑΜΚΕ με εταίρους το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Πελοποννήσου, το Τεχνικό Επιμελητήριο και τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίασης του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, θα γίνει επίσης ενημέρωση για τη δραστηριότητα της Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Σταύρο Στούπα, ενώ, ένα ακόμα θέμα που περιλαμβάνεται προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη είναι «οι φυσικές καταστροφές και ο ρόλος του Επιμελητηρίου».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.