Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Καλαμάτα

0
Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ

Από το Μέγαρο Χορού, όπου λειτουργούν δύο εκθέσεις, ξεκίνησε την επίσκεψή του σήμερα Μ. Παρασκευή (26/4/19), το μεσημέρι, την επίσκεψή του στην Καλαμάτα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, για τις ημέρες του Θείου δράματος και της Ανάστασης.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη σύζυγό του υποδέχτηκε στο Μέγαρο Χορού ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας. Αρχικά επισκέφθηκαν την έκθεση για το Άγιο Όρος, με έργα των ζωγράφων Παπαλουκά και Θεοχαράκη και στη συνέχεια την έκθεση για τους φάρους, που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού, στις οποίες ξεναγήθηκαν από τον διευθυντή του Εικαστικού Τομέα της “Φάρις” Παν. Λαμπρινίδη.

Στο Μέγαρο Χορού βρέθηκαν την ίδια ώρα η Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας, Ελ. Αλειφέρη, άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Καλαμάτας.

Ο κ. Παυλόπουλος το βράδυ θα παραστεί στην ακολουθία του Επιταφίου στο Μητροπολιτικό Ι. Ν. της Υπαπαντής του Χριστού και στην περιφορά του. Αύριο το βράδυ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακολουθήσει την Ακολουθία της Αναστάσεως επίσης από τον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.