“Ο πολιτικός κατήφορος του κ. Νίκα δεν έχει σταματημό”

0

«Με περισσό πολιτικό θράσος και ως «δικτάτορας» καλεί σε «αποστασία» τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τους οποίους ψήφισαν οι πολίτες με τον Πέτρο Τατούλη, και τους ζητά να στραφούν εναντίον του, μόνο και μόνο για τους δικούς του ιδιοτελείς σκοπούς», αναφέρει σε δήλωσή της η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης και υπεύθυνη επικοινωνίας της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” Ντίνα Νικολάκου, προσθέτοντας πως «ο πολιτικός κατήφορος του κ. Νίκα δεν έχει σταματημό».

«Του υπενθυμίζουμε ότι η πρακτική διάλυσης παρατάξεων συνδέεται απόλυτα με τον ίδιο, που ως Πόντιος Πιλάτος νίπτει τας χείρας του και επιτρέπει τη διάλυση της δημοτικής του παράταξης», σημειώνεται ακόμα στην ίδια ανακοίνωση της κας Νικολάκου.

Η δήλωση της κας Ντίνας Νικολάκου έχει ως εξής:

«Ο πολιτικός κατήφορος του κ. Νίκα δεν έχει σταματημό. Επειδή καθημερινά διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να πείσει τους πολίτες με οποιονδήποτε τρόπο και να συγκροτήσει παράταξη τόλμησε να εξαντλήσει κάθε αντιδημοκρατική και απολύτως «φασιστική» πρακτική καλώντας σε «αποστασία» στελέχη της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου του Πέτρου Τατούλη. Απαίτησε μάλιστα να κάνουν «πολιτικό πραξικόπημα» στο Περιφερειακό Συμβούλιο συστήνοντας «άτυπη αυτοδιοικητική πολιτική γιάφκα» εναντίον του Πέτρου Τατούλη και της Νέας Πελοποννήσου.

Η προσδοκία του κ. Νίκα να πείσει τους πολίτες και να αποκτήσει δύναμη εξαντλείται στο να δημιουργήσει θεσμικό πρόβλημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και όχι φυσικά να καταθέσει το πολιτικό του πρόγραμμα, το οποίο ακόμα δεν ξέρουμε να διαθέτει.

Με περισσό πολιτικό θράσος και ως «δικτάτορας» καλεί σε «αποστασία» τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τους οποίους ψήφισαν οι πολίτες με τον Πέτρο Τατούλη, και τους ζητά να στραφούν εναντίον του, μόνο και μόνο για τους δικούς του ιδιοτελείς σκοπούς. Οι μάσκες έπεσαν. Ο «πολιτισμένος πολιτικός αγώνας» που διατυμπάνιζε ήταν ψεύτικος μόνο και μόνο για να κρύψει την ύπουλη και πολιτικά χυδαία του προσπάθεια για το σφετερισμό της εξουσίας.

Του υπενθυμίζουμε ότι η πρακτική διάλυσης παρατάξεων συνδέεται απόλυτα με τον ίδιο, που ως Πόντιος Πιλάτος νίπτει τας χείρας του και επιτρέπει τη διάλυση της δημοτικής του παράταξης.

Η αποτυχία του να πείσει τους πολίτες και να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο αποκαλύπτεται από τις πρακτικές διχασμού και μηδενισμού που ακολουθεί. Αυτή η πρακτική ποτέ δεν εξυπηρέτησε τα συμφέροντα των πολιτών, παρά μόνο ιδιοτέλειες.

Οι πολίτες παραμένουν σταθερά μαζί με τον Πέτρο Τατούλη και τη Νέα Πελοπόννησο στη βάση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, σεβασμού και αξιοπιστίας».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.