Ο νέος Λιμενάρχης Καλαμάτας στο Δημαρχείο

0

Ο νέος Κεντρικός Λιμενάρχης Αντιπλοίαρχος (ΛΣ) Αντώνιος Δουμάνης και ο απερχόμενος, Παναγιώτης Μποτίνης, επισκέφθηκαν σήμερα, Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, το Δημαρχείο και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο, παρουσία αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Π. Μποτίνη για την «αδελφική συνεργασία», επισημαίνοντας ότι έλυσαν μαζί πολλά θέματα. Του ευχήθηκε δε επιτυχία στις ενασχολήσεις του μετά την αποστρατεία του.

Ο Π. Νίκας ευχήθηκε επιτυχή επιτέλεση των καθηκόντων του στο νέο Κεντρικό Λιμενάρχη, ο οποίος διαβεβαίωσε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διατηρηθεί το επίπεδο υπηρεσιών προς τον πολίτη εκ μέρους του Λιμεναρχείου, όπως επί Π. Μποτίνη. Τόνισε, ακόμη, ότι θα βρίσκεται στη διάθεση της πόλης καθ’ όλο το 24ωρο.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η Υπηρεσία πρέπει να μετεγκατασταθεί σε κτήριο σύγχρονο, όπως αυτό βορείως των αποθηκών, που είναι ιδιοκτησίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ενώ θα πρέπει να επισκευασθεί το διατηρητέο, στο οποίο σήμερα «στοιβάζονται» τα τμήματα του Λιμεναρχείου.

Πέραν αυτών, συζητήθηκαν άλλα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και συμφωνήθηκε η από κοινού δράση για την επίλυσή τους.

Να σημειωθεί ότι ο νέος Λιμενάρχης Καλαμάτας κατάγεται από τη Νεάπολη Βοιών, Λακωνίας

μοιραστειτε το:

Comments are closed.