Ο Μ. Αντωνόπουλος σε Νοσοκομείο, ΔΕΥΑΚ, Δικαστήρια

0

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Μιχάλης Αντωνόπουλος με στελέχη του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών» επισκέφθηκε τoν πρόεδρο και τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και «ενημερώθηκε για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του από τις καινοτόμες δράσεις κυρίως σε θέματα εξυπηρέτησης των εκατοντάδων ασθενών που το επισκέπτονται καθημερινά καθώς και τη συνδρομή του δήμου για την αναβάθμιση των συγκοινωνιών», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.

Στα γραφεία της ΔΕΥΑ Καλαμάτας

Επισκέφθηκε στη συνέχεια τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας στα γραφεία της οποίας συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τον εκπρόσωπο των εργαζομένων και –σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση- «τέθηκαν τα μεγάλα ζητήματα της έλλειψης στελεχών και προσωπικού, της αναβάθμισης του βιολογικού και κυρίως της μείωσης των τελών. Η πολιτική που ακολουθεί η ΔΕΥΑΚ είναι μια πολιτική απαξίωσης των υπηρεσιών του δήμου προς τους δημότες και αυτό φαίνεται από τα δεκάδες προβλήματα αλλά και από τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από την ανεξέλεγκτη απόρριψη της λυμματολάσπης στην περιοχή Υψηλής παραγωγικότητας του Βιολογικού».

Επίσης έγινε επίσκεψη στο δικηγορικό σύλλογο Καλαμάτας και στις υπηρεσίες του δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας. Σε συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του συλλόγου τέθηκε το ζήτημα της συνεχούς λειτουργίας όλων των βαθμίδων της δικαιοσύνης. Συζητήθηκε επίσης το ζήτημα της συμβατότητας του Συμπαραστάτη του δημότη και του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.