“Ο μόνος δρόμος κ. Οικονόμου είναι η παραίτησή σας…”

0
ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΘ. ΠΙΣΙΜΙΣΗ & Γ. ΠΕΤΡΙΤΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, Γιώργος Οικονόμου, εκλεγμένος στην Π.Ε. Κορινθίας, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Πε.Συ. Εμμ. Σκαντζό, γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κορινθίας της
“Νέας Πελοποννήσου” Αθανάσιος Πισιμίσης και Γεώργιος Πετρίτσης, προέβησαν στην ακόλουθη κοινή δήλωση:

«Με έκπληξη ακούσαμε σήμερα την ανακοίνωση για την ανεξαρτητοποίηση του περιφερειακού συμβούλου της παράταξης μας, Γεωργίου Οικονόμου. Το γεγονός ότι η ενημέρωση για την συγκεκριμένη ανεξαρτητοποίηση έγινε από τον Πρόεδρο του ΠΕΣΥ ενώ δεν είχε προηγηθεί καμία συζήτηση με την παράταξη με την οποία εξελέγη αλλά και σε συνδυασμό με την δήλωση του Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα όπου σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση δήλωσε “ότι άτομα που ανήκουν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο θα πρέπει να έρχονται κοντά σιγά-σιγά” αποδεικνύεται ότι ο κύριος Οικονόμου προφανώς δεν κατανόησε ότι η περιφερειακή αυτοδιοίκηση δεν πρέπει και δεν μπορεί να έχει κομματικό προσανατολισμό. Η δήλωση του Περιφερειάρχη δεν συνάδει με την πάγια αντίληψη της παράταξής μας, την αχρωμάτιστη αυτοδιοίκηση. Ειδάλλως ο κύριος Οικονόμου θα έπρεπε εξ αρχής να έχει συμπορευτεί με την παράταξη του κ Νίκα που είχε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας.

Τέτοιου είδους ενέργειες δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές καθώς δεν συνάδουν με την ηθική και τιμιότητα με την οποία πορεύεται η παράταξη Νέα Πελοπόννησος και όλοι εμείς που ανήκουμε σ’ αυτήν.

Ο μόνος δρόμος κύριε Οικονόμου είναι η παραίτησή σας και όχι η ανεξαρτητοποίηση. Οι Κορίνθιοι σας εξέλεξαν με τον συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος και πλέον η έδρα αυτή δεν σας ανήκει.

Αθανάσιος Πισιμίσης
και Γεώργιος Πετρίτσης
Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κορινθίας
“Νέα Πελοπόννησος
”».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.