Ο Μιχ. Αντωνόπουλος στα αδέσποτα και στο Γαρδίκι

0

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Μιχάλης Αντωνόπουλος επισκέφθηκε με στελέχη του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών» τον χώρο που φιλοξενούνται και φροντίζονται τα αδέσποτα σε περιοχή εκτός του Δήμου Καλαμάτας, στη Μεσσήνη, από τον Φιλοζωικό Καλαμάτας.  Συζήτησε με την πρόεδρο μέλη και εθελοντές, είδε τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας και συζήτησε προτάσεις αναβάθμισης του χώρου αλλά και συνεργασίας με το δήμο Καλαμάτας και Μεσσήνης μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Φιλοζωικό, που θα καλύψει τις διευρυμένες ανάγκες περίθαλψης και στείρωσης των ζώων.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε καταστήματα στην Καλαμάτα επί της οδού Αθηνών και Μπουλούκου και συνομίλησε με επαγγελματίες για τα προβλήματα αναβάθμισης της περιοχής τους και κυρίως το μεγάλο πρόβλημα της στάθμευσης των αυτοκινήτων.  

Το βράδυ επισκέφθηκε την τοπική κοινότητα  Άμφειας (Γαρδίκι) και συζήτησε κυρίως με κτηνοτρόφους και ανεξάρτητους υποψηφίους και από την Πολιανή για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα στην ορεινή ζώνη. Πρότεινε τη σύσταση ομάδας παραγωγών για το μήλο και την καρυδιά καθώς και τη ενίσχυση των κτηνοτρόφων και τυροκόμων από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ (ΤΑΠ ΤΟΚ) μέσω πρότασης που θα υποβάλουμε ως νέα δημοτική αρχή

μοιραστειτε το:

Comments are closed.