Ο Μεσσηνιακός συνδιοργανωτής σε αγωνίσματα του “Navarino Challenge”

0

Στην πολυβραβευμένη διοργάνωση «Navarino Challenge» που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2019 θα συμμετέχει το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. Πρόκειται για ένα κορυφαίο multi-sport event που διεξάγεται για 7η χρονιά και πραγματοποιείται με την συνεργασία της Costa Navarino, του The Westin Resort Costa Navarino, της Active Media Group και την στήριξη των δήμων Πύλου – Νέστoρος και Τριφυλίας.

Το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού συμμετέχει σε ετήσια βάση στην διοργάνωση αυτή με περισσότερους από 130 αθλητές και αθλήτριες. Η φετινή περίοδος χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα τιμητική για τον Μεσσηνιακό Γ.Σ., καθώς ο υπέρ-αιωνόβιος σύλλογος αναλαμβάνει ρόλο συνδιοργανωτή (μαζί με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου υπό την έγκριση του ΣΕΓΑΣ) για τα δρομικά αγωνίσματα των 5 χλμ., των 10 χλμ. και του Ημιμαραθωνίου.

“Τις μέρες που διανύουμε, οι στρατηγικές συνεργασίες αυτής της μορφής χαρακτηρίζονται ως επιτακτικές κα αναγκαίες, καθώς συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού, ενισχύουν την συμμετοχή των νέων στην πολυσύνθετη αθλητική δραστηριότητα και συντείνουν επιπρόσθετα στην ανάδειξη εξεζητημένων και κορυφαίων τουριστικών προορισμών που διαθέτει στις τάξεις του ο νομός Μεσσηνίας”, σημειώνεται σε ανακοίνωση του Μεσσηνιακού Γ.Σ..

μοιραστειτε το:

Comments are closed.