Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. έκοψε την πίτα του και βράβευσε αθλητές του

0

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή (9/2/2020) το πρωί στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Κατά την εκδήλωση, αναφέρθηκαν συνοπτικά με την μορφή χρονολογίου κάποια από τα σημαντικότερα ιστορικά στοιχεία της ιστορίας των 132 χρόνων του Συλλόγου. Παρουσιάστηκαν επίσης τα ολυμπιακά αθλήματα που καλλιεργεί ο Σύλλογος, στίβος, ποδόσφαιρο και βόλευ, οι προπονητές, οι παράγοντες, οι συνεργάτες και οι χορηγοί του Συλλόγου. Αναφέρθηκαν οι μεγαλύτερες Συλλογικές επιτυχίες του 2019, βραβεύθηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά με τις αθλητικές τους επιδόσεις, αλλά και αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου για την συνολική προσφορά τους σε αυτόν και παρουσιάσθηκε το πρόγραμμα των ενεργειών και προσπαθειών του Συλλόγου για την νέα χρονιά. Ξεχωριστό θέμα της εκδήλωσης ήταν η σύνδεση του Συλλόγου με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ολυμπιακό Κίνημα από τους πρώτους κιόλας Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το μακρινό 1896.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο βουλευτής Νομού Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, ο επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Βασίλης Κοσμόπουλος, ο Διοικητής της 120 ΠΕΑ Σμχος (Ι) Πέτρος Ντουλαπτσής, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου Κωνσταντίνος Βινατσέλας, παράγοντες της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, χορηγοί, φίλοι του Συλλόγου και πάνω από όλα οι γονείς των αθλητών και αθλητριών.

Σύσσωμο παρευρέθη και το ΔΣ του Μεσσηνιακού Γ.Σ. με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συλλόγου Παναγιώτη Στασινόπουλο, οι προπονητές και οι συνεργάτες του Συλλόγου. Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος Γεωργία Αναγνωστοπούλου και ο πρώην αθλητής του Συλλόγου Παναγιώτης Κάβδας.

Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του «ευχαριστεί άπαντες για την παρουσία τους και εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.