Ο Λαμπρόπουλος στηρίζει Νίκα, ο Τατούλης βλέπει εκβιασμό

0

Την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει με δήλωσή του (32 λέξεων) ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας της “Νέας Δημοκρατίας” Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σχολιάζοντας τη δήλωση του Γιάννη Λαμπρόπουλου, αφού δηλώνει ότι “είναι και θα παραμείνει φίλος μου” , συμπληρώνει πως “θέσεις που επιβάλλονται από πρόσκαιρες συγκυρίες δεν μπορούν να υπηρετήσουν κανένα πολιτικό διακύβευμα και το μόνο που καταφέρνουν να επιτύχουν είναι ο θυμός των πολιτών”. Καταλήγοντας ο κ. Τατούλης αναφέρει: “Οι πολίτες της Πελοποννήσου είναι ελευθερόφρονες και δεν εκβιάζονται”.

Η δήλωση του Γιάννη Λαμπρόπουλου

Ειδικότερα ο Γιάννης Λαμπρόπουλος στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

“O Παναγιώτης Νίκας, είναι πετυχημένος Δήμαρχος της Καλαμάτας.
Πιστεύω, ότι θα είναι, εξίσου ένας καλός Περιφερειάρχης, για το συμφέρον της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Μεσσηνίας.
Τον στηρίζω και θα είμαι μαζί του”.

Η δήλωση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Τη συγκεκριμένη δήλωση ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σχολιάζει ως εξής:

“Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλος μου. Έχουμε κοινή πολιτική διαδρομή και μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί προσωπικής φιλίας.

Θέσεις που επιβάλλονται από πρόσκαιρες συγκυρίες δεν μπορούν να υπηρετήσουν κανένα πολιτικό διακύβευμα και το μόνο που καταφέρνουν να επιτύχουν είναι ο θυμός των πολιτών.

Ο τόπος μας είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Οι πολίτες της Πελοποννήσου είναι ελευθερόφρονες και δεν εκβιάζονται”.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.