«Ο κ. Καλλίρης “θυμήθηκε” να υποβάλει την παραίτησή του…»

0

Τη στάση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη να παραιτηθεί “καθυστερημένα” από τη θέση του με την τοποθέτησή του ως Γενικού Γραμματέα Βιομηχανίας, επικρίνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου με Δελτίο Τύπου, σημειώνοντας ότι “η μόνη συνέπεια του κυρίου Καλλίρη σε όλη την πολιτική του διαδρομή, είναι η απόλυτη εξασφάλιση των προσωπικών του συμφερόντων”.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

«Μετά την ανακοίνωση του ως Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, ο κύριος Πελοπίδας Καλλίρης “θυμήθηκε” να υποβάλει παραίτηση στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, από την θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας.

Στην καθυστερημένη υποβολή παραίτησης (ώρα 7:00 μ.μ) ο κύριος Καλλίρης ανέφερε:

“Σας υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, ολοκληρώνοντας μια πορεία ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους συμπολίτες μου”.

Σχολιάζοντας την πολιτική συμπεριφορά του κυρίου Καλλίρη κύκλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου σχολίασαν:

Η μόνη συνέπεια του κυρίου Καλλίρη σε όλη την πολιτική του διαδρομή, είναι η απόλυτη εξασφάλιση των προσωπικών του συμφερόντων. Μεταπηδάει από την μια έμμισθη θέση στην άλλη και μάλιστα για να μην χάσει ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του, πρώτα εξασφαλίζει τον επόμενο μισθό και μετά παραιτείται  από τον προηγούμενο.

Σε ότι αφορά την προσφορά του στους πολίτες της Κορινθίας, ένα έχουμε να πούμε. Για να γίνει μια “προδοσία” χρειάζονται πάντα τα “τριάκοντα αργύρια”.

Τα πολιτικά γραμμάτια στην Πελοπόννησο συνεχίζουν να εξοφλούνται, στο πλαίσιο της επιβράβευσης των “αποστατών” (γνωστής πολιτικής τακτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη ) καθώς και της “νέας πολιτικής” της Κυβέρνησης για την επιλογή των “Αρίστων”…!!!!».

Ο Πελοπίδας Καλλίρης είναι υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων, επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Εξέλιξης”, στηριζόμενος από τη Ν.Δ. Μάλιστα στην εκδήλωση της επίσημης ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, στις 30/1/19, παραβρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος  Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης και μίλησαν, από το βήμα, με θερμά λόγια στήριξης του.

Τελικά κατέλαβε την 4η θέση, για να οριστεί σήμερα Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας

μοιραστειτε το:

Comments are closed.