Ο Ι. Μπουντρούκας ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη Μεσσηνία

0

Συνέχισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Μπουντρούκας σήμερα Τετάρτη (19/12/18) τη διήμερη επίσκεψή του στη Μεσσηνία, ξεκινώντας από την Καλαμάτα.

Το πρωί ο κ. Μπουντρούκας επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση και τον Σύλλογο των Εργαζομένων σε αυτό. Στη συνάντηση που είχε ο κ. Μπουντρούκας με τη διοίκηση (φωτό), εκτός από τον διοικητή και τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Γ. Μπέζο και Π. Μπασάκο αντίστοιχα, ήταν παρόντες ο πρ. βουλευτής και πρ. υφυπουργός Οικονομικών Δημ. Κουσελάς, οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Παν. Αλευράς και Μενέλαος Γερονικολός, ο νομικός σύμβουλος του νοσοκομείου Χρ. Αρχοντής και ο πρ. περιφερειακός σύμβουλος Κ. Τσαπόγας. Στις συγκεκριμένες συναντήσεις συζήτησαν για τα προβλήματα στα νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας και αντηλλάγησαν απόψεις για το πώς μπορεί να συμβάλλει η Περιφέρεια στην αντιμετώπισή τους.

Συνάντηση με το Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Συνάντηση με το Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

 

Ακολούθησε στη 1:30 μ.μ. επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Ένωση Μεσσηνίας» όπου ο κ. Μπουντρούκας ενημερώθηκε από τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Γιάννη Πάζιο και άλλα στελέχη, για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Ο Γιάννης Μπουντρούκας την Ένωση Μεσσηνίας

Ο Γιάννης Μπουντρούκας την Ένωση Μεσσηνίας

Στη συνέχεια είχε συνάντηση με φίλους της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” στην Καλαμάτα, ενώ από τις 5:30΄το απόγευμα μέχρι το βράδυ είχε ανάλογες συναντήσεις διαδοχικά στους Γαργαλιάνους, στα Φιλιατρά και στην Κυπαρισσία, ολοκληρώνοντας έτσι τη διήμερη επίσκεψή του στη Μεσσηνία.

Συνάντηση με φίλους της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” στους Γαργαλιάνους

Συνάντηση με φίλους της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” στους Γαργαλιάνους

  • Διαβάστε εδώ για τη χθεσινή επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιάννη Μπουντρούκα, επικεφαλής της παράταξης «Πελοποννησιακή Συμμαχία», στη Μεσσηνία
μοιραστειτε το:

Comments are closed.