Επίσκεψη Αξιοτόπουλου στο Δήμαρχο Σπάρτης

0

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο δημαρχείο Σπάρτης πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα (5 Φεβρουαρίου 2018), στις 9:30 το πρωί, ο νέος αστυνομικός διευθυντής Λακωνίας, Ηλίας Αξιοτόπουλος, με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του. Τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Σπάρτης Ευάγγελος Βαλιώτης, ενώ παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αργυρόπουλος και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Θεόδωρος Τσαγκαρούλης.

Ο δήμαρχος Σπάρτης ευχαρίστησε τον κ. Αξιοτόπουλο για την επίσκεψη και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης για την εξάλειψη της παραβατικότητας στη σπαρτιατική κοινωνία και ζητήματα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σπάρτης και της ΕΛΑΣ, με κεντρικό άξονα προτεραιότητας την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια του πολίτη στην καθημερινότητά του και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Επίσης, συζητήθηκε και το θέμα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη της Σπάρτης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μία κοινή ευχή, να συνεχιστεί η καλή συνεργασία μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Διεύθυνσης Αστυνομίας, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.