Ο «Ευκλής» εξορμά στα Σωτηριάνικα

0

Οι πεζοπόροι του Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ εξορμoύν στα Σωτηριάνικα, επισκέπτονται την Δροσοπηγή, τον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου και περπατούν πάνω στο καλντερίμι έως το πέτρινο γεφύρι της Πάνω Κοσκάρακας.

Η εξόρμηση προγραμματίζεται για την Κυριακή (4 Μαρτίου 2018), θα εξορμήσουμε στην όμορφη Μεσσηνιακή Γη, στα Σωτηριάνικα. Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σωτηριάνικων Βασιλική Μητσέα, θα κάνει ξενάγηση στην περιοχή.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περπάτημα μιας ώρας στο κατηφορικό καλντερίμι, που ενώνει το χωριό Σωτηριάνικα με τον Κάμπο. Στη διαδρομή υπάρχει ο Ι. Ναός Αγίου Νικολάου και η Δροσοπηγή με το κρυστάλλινο τρεχούμενο νερό.

Στο τέλος της διαδρομής βρίσκεται το πέτρινο γεφύρι της Πάνω “Κοσκάρακας” και δίπλα η νεροτριβή. Επιστρέφοντας θα υπάρξει χρόνος για μάζεμα χόρτων!!!

Εύκολη διαδρομή, βατή, βαθμός δυσκολίας, αστείος

Μπορούν, να συμμετάσχουν οικογένειες με παιδιά.

Με την επιστροφή στα Σωτηριάνικα, θα φροντίσει ο »Ευκλής», να κεράσει τα καφεδάκια και το κρασίι στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου (Δημ. Σχολείο).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του “Ευκλή”, «θα έχουμε ετοιμάσει η καθεμιά μας, εδέσματα από το σπίτι μας, όπου θα προσφέρουμε σε όλους (πικ-νικ). Αφιλοκερδώς ο φίλος του Συλλόγου Λεωνίδας Χαντζέας, θα μας παίξει μπουζούκι και θα μας κρατήσει συντροφιά με την μουσική του».

Η εκκίνηση θα γίνει στις 9 το πρωί από τα γραφεία του Συλλόγου, τέρμα Αριστομένους 56 (αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.) και η μετακίνηση : Με λεωφορείο 23άρι.

Κόστος: 5 ευρώ για τα μέλη, 6 ευρώ για τα μη μέλη του Συλλόγου.

Πληροφορίες : Ελένη Οικονομοπούλου, τηλ. Συλλόγου 27210 84844 και 27210 90627, 6974252234.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.