Ο Εσπερινός Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ι. Μ. Δήμιοβας

0

Με λαμπρότητα και κατάνυξη τελέσθηκε απόψε, ο Εσπερινός Κοιμήσεως της Θεοτόκου σε όλα τα Θεομητορικά Προσκυνήματα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δημιόβης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς της Μητροπόλεως.

Ο Μητροπολίτης στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο Ιερό Πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και επικαλέσθηκε τη χάρη της για υγεία και γρήγορη απαλλαγή εκ της δοκιμασίας της πανδημίας.

Πλήθος πιστών συνέρρεε από νωρίς το απόγευμα στην Ιερά Μονή, προκειμένου να συμμετάσχει στην Ακολουθία και να προσκυνήσει την Εικόνα της Παναγίας, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων. Κατά την είσοδο στη Μονή γινόταν θερμομέτρηση από προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας Καλαμάτας.

Παρέστησαν ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Περικλής Μαντάς, ο Περιφερειάρχης Π. Νίκας, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, εκπρόσωποι άλλων τοπικών αρχών και φορέων της Μεσσηνίας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.