Ο “Επαγγελματίας καρδιοκατακτητής” στη Λέσχη

0

Την ταινία (Comedy, Romance) “Επαγγελματίας καρδιοκατακτητής” (L’ arnacoeur), του 2010, προβάλει η “Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας” την Πέμπτη (22/08/2019), σε σκηνοθεσία Pascal Chaumeil. Παίζουν: Romain Duris, Vanessa Paradis, Julie Ferrier.

Η ταινία, διάρκειας 105 λεπτών, θα προβληθεί στο “Καφέ Σινέ” (Δυτική Παραλία Καλαμάτας), με ώρα έναρξης τις 9:30 το βράδυ. Είσοδος: 4 ευρώ (ελεύθερη για νέους κάτω των 18 ετών).

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Alex είναι επαγγελματίας γυναικοκατακτητής! Με συνεργό την αδερφή του και τον άντρα της, βγάζουν τα προς το ζην χωρίζοντας ζευγάρια. Όταν όμως αναλάβει να αποπλανήσει τη Juliette, ένα γοητευτικό πλουσιοκόριτσο, θα βρεθεί προ πολλών εκπλήξεων.

Με φόντο το πριγκιπάτο του Μονακό, ο προερχόμενος από την τηλεόραση σκηνοθέτης Pascal Chaumeil μας χαρίζει μια διασκεδαστική, δοσμένη με φινέτσα και χιούμορ ρομαντική κωμωδία. Παρά τις κάποιες ελλείψεις και κοινοτοπίες στην ανάπτυξη των χαρακτήρων, ο Chaumeil και οι σεναριογράφοι του αναπτύσσουν με σωστό τάιμινγκ τα ωραία και ευρηματικά γκαγκ τους, αποδεικνύοντας πως στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο μπορεί ακόμη να βρει κανείς την έμπνευση και την ευρηματικότητα.

Απολαυστικός ο Romain Duris στον sexy ρόλο του γόη σε αποστολή αλά ”James Bond” (εύθραυστος κι αλώβητος, ηθικός κι ανήθικος) και απρόσμενα καλή η πρώην όμορφη σταρ λολίτα Vanessa Paradis. 

Ο Επαγγελματίας Καρδιοκατακτητής ήταν υποψήφιος για 5 βραβεία Cesar και κέρδισε τον Χρυσό Κύκνο καλύτερης ρομαντικής ταινίας στο Cαbourg Film Festival.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.