Κ. Μητσοτάκης: Ο Δ. Καφαντάρης “έχει τη στήριξή μου”

0

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΎΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Το Δημαρχείο του Δήμου Πύλου Νέστορος επισκέφθηκε σήμερα (21/10/18) το απόγευμα ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίον υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης, για τον οποίο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι “έχει τη στήριξή μου”.

Οκ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε, παρουσία του Πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, για τα θέματα του Δήμου, ξεκινώντας ιεραρχικά με το θέμα του δρόμου Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη. Ο Δήμαρχος και ο πρώην Πρωθυπουργός τόνισαν την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης του έργου. Από τη μεριά του ο Κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την άμεση υποστήριξη του λέγοντας: «Δεσμεύομαι να συμβάλω τα μέγιστα για την ολοκλήρωση του μεγάλου αναπτυξιακού έργου του δρόμου Καλαμάτα-Πύλος-Μεθώνη. Διευκολύνουμε την αυτοδιοίκηση να διευθετήσει τα θέματά της παρέχοντάς της μεγαλύτερη ευελιξία. Στο θέμα των αναπτυξιακών έργων, θέλω να συγχαρώ τον Δημήτρη Καφαντάρη, γιατί σε μεγάλο βαθμό τα έχει καταφέρει, γεγονός που πιστεύω θα επιβεβαιώσουν και οι δημότες του. Έχει τη στήριξή μου».

MHTSOTAKHS KAFANTARHS 2

Η συζήτηση συνέχισε με τον Δήμαρχο να αναφέρεται σε ένα από τα σημαντικότερα υπό υλοποίηση πολιτισμικά έργα του Δήμου, αυτού του Αρχαιολογικού Μουσείου της Χώρας. «Αναμένουμε από το Υπουργείο Πολιτισμού την έγκριση της μελέτης, ώστε να μπορέσουμε πλέον να διεκδικήσουμε χρηματοδότηση από πρόγραμμα ΕΣΠΑ, για την ανακατασκευή και ανάδειξη του κτηρίου σε ένα πραγματικά σύγχρονο Μουσείο» σημείωσε ο Δήμαρχος, ζητώντας τη στήριξη του Κ. Μητσοτάκη.

Ακόμα, ο Δήμαρχος ζήτησε από τους παρευρισκόμενους την άμεση συμβολή τους για την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Μεθώνη.

Επιπρόσθετα θέματα που συζητήθηκαν ήταν αυτό της Εμβληματικής Κοινότητας της Κορώνης, της ανάπτυξης του οικολογικού τουρισμού στη Νήσο Σαπιένζα και της τοπικής παραγωγής ελαιολάδου. Η συζήτηση έκλεισε με τον Δήμαρχο να μιλάει για το μεγάλο πρόβλημα των χρήσεων γης και ζήτησε υποστήριξη για την επίλυσή του.

MHTSOTAKHS KAFANTARHS 3

Τέλος έδωσε στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και στον Πρώην Πρωθυπουργό, ως αναμνηστικά δώρα, ένα εγχάρακτο πιάτο με την παράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνο και ένα λεύκωμα με συλλογή από φωτογραφίες του Δήμου.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.