Ο Δ. Αναστασόπουλος αν. Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. για την Αττική

0

Ένας Μεσσήνιος, ο δικηγόρος Δημήτρης Κ. Αναστασόπουλος, από το Πεταλίδι, ορίστηκε -με αποφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη- Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού του κυβερνώντος κόμματος στην περιφέρεια Αττικής.

Με την ίδια απόφαση, Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. για τη Δυτική Ελλάδα, Πελοποννήσο και Ιόνια Νησιά, ορίστηκε ο αρχιτέκτονας από την Πάτρα Νικόλαος Γιαννούρης.

Ειδικότερα, με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη ορίζονται αναπληρωτές γραμματείς στη Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος οι κάτωθι:

  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στην περιφέρεια Αττικής ο Δημήτρης Αναστασόπουλος.
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στην περιφέρεια Θεσσαλίας ο Μιχαήλ Μπαγιώτης.
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων ο Νικόλαος Γιαννούρης.
    Τον Ιούνιο του 2018, ο Νίκος Γιαννούρης είχε οριστεί Σύνδεσμος εκλογικής ετοιμότητας στην Δυτική Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Κων. Αναστασόπουλος

Ο Δημήτρης Κων. Αναστασόπουλος γεννήθηκε το 1975 στην Καλαμάτα. Μεγάλωσε σε αγροτική οικογένεια στο Πεταλίδι – Μεσσηνίας, όπου και τελείωσε το Λύκειο. Στην συνέχεια σπούδασε Νομική και αναγορεύτηκε διδάκτωρ Ιατροδικαστικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.  Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και ασκεί μάχιμη Δικηγορία.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, της Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, της Ένωσης Ελλήνων Νομικών, της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων και της Ελληνικής Εταιρείας Εγκληματολογίας.

Αναδείχθηκε μεταξύ χιλιάδων βιογραφικών από το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και είναι μέλος της Επιτροπής Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο κ. Αναστασόπουλος, τον Ιούνιο του 2018, με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, Στυλιανού Μ. Κονταδάκη, ορίστηκε Σύνδεσμος Εκλογικής Ετοιμότητας & Διαδικασιών μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Περιφερείας Πελοποννήσου.

Στη συνέχεια, τον Μάρτιο του 2020, ο κ. Αναστασόπουλος ορίστηκε Γενικός Συντονιστής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ και Β΄ Αθήνας, ενώ τώρα τοποθετήθηκε αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στην περιφέρεια Αττικής.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.