Ο Δήμαρχος Μεσσήνης για τον Σ. Θεοδωρόπουλο

0

Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού, ορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Εθνική Λυρική Σκηνή και ως εκ τούτου δεν ανανεώθηκε η θητεία του συμπατριώτη μας Σάκη Θεοδωρόπουλου στην Προεδρία της.

Σε γραπτές δηλώσεις με την ευκαιρία της μη ανανέωσης της θητείας του καταγόμενου από τη Μεσσήνη Σάκη Θεοδωρόπουλου, στην προεδρία του Δ.Σ. της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Ε.Λ.Σ.), έκαναν ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης και η Αντιδήμαρχος Μεσσήνης (υπεύθυνη στο τομέα Πολιτισμού) Γεωργία Παναγοπούλου.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Θεοδωρόπουλος «θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου στην ΕΛΣ για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω ότι επιτελέσαμε σημαντικό έργο για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του θεάτρου. Φεύγω με τις καλύτερες των αναμνήσεων, η Λυρική υπήρξε για μένα η δεύτερή μου οικογένεια».

Σάκης Θεοδωρόπουλος, Γεωργία Παναγοπούλου και Γιώργος Τσώνης

Σάκης Θεοδωρόπουλος, Γεωργία Παναγοπούλου και Γιώργος Τσώνης

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΩΝΗΣ

Τον Σάκη Θεοδωρόπουλο τον γνώριζα χρόνια σαν άνθρωπο, συμπολίτη, φίλο. Αξιόλογος, αξιοπρεπής, παιδί της Μεσσήνης.

Τύχη καλή, μας έφερε και οι δυο μας να υπηρετούμε, ο Σάκης Πρόεδρος της Λυρικής Σκηνής και εγώ Δήμαρχος στον τόπο μου και να αντιληφθώ την πραγματική αγάπη μας για την Μεσσήνη μας και τον πολιτισμό της.

Με σκέψη, προγραμματισμό, συνεργασία, πρόταση αλλά πάνω από όλα με ιδιαίτερη αγάπη, μας έδειχνε το δρόμο, για το άριστο όχι μόνο στον Πολιτισμό αλλά στην ευημερία, στο αύριο.

Το ευχαριστώ είναι λίγο.

Να παραμείνουμε φίλοι, συνεργάτες, συνοδοιπόροι στο μακρύ δρόμο για τη Μεσσήνη που αγαπάμε και προσπαθούμε, αυτή είναι η καλύτερη ευχή.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ) ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Όταν ένας άνθρωπος και μάλιστα συμπατριώτης σου προσφέρει, βοηθάει, δίνει την ψυχή του για την ανάταση και ανάταξη του πολιτισμού στον τόπο του, το εκτιμάς, το επαινείς.

Όταν στη θεσμική του θέση δε θα συνεχίσει, τον τιμάς με τη γραφή σου, το λόγο σου, η συμπεριφορά σου. Αναφέρομαι στο Σάκη Θεοδωρόπουλο, συμπολίτη μας, δικό μας άνθρωπο, άνθρωπο της Μεσσήνης που από τη θέση του προέδρου  της Λυρικής σκηνής έδωσε την ψυχή του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου του .

Σαν υπεύθυνη του πολιτισμού του Δήμου Μεσσήνης Σάκη σε ευχαριστώ.

Σαν πολίτης αυτού του τόπου, από όλους, Σάκη σε ευχαριστούμε …με την πρόσκληση από την ιδιαίτερη πατρίδα σου, μείνε μαζί μας. Η εμπειρία σου, αλλά πάνω από όλα η αγάπη σου, ο αγώνας σου, η αγωνία σου θα μας θωρακίσει και παράλληλα θα μας βελτιώσει, για να προσφέρουμε μαζί ακόμα πιο πολλά στον τόπο, στους πολίτες, στην πολιτισμική παγκόσμια κοινωνία. ΧΑΙΡΕ!

μοιραστειτε το:

Comments are closed.