Ο Γ. Μπέζος απαντά σε… “σωτήρες που βγήκαν από τα λαγούμια τους”

0
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Σε προσλήψεις γιατρών που έγιναν και άλλων που επίκεινται την επόμενη εβδομάδα, αναφέρεται σε ανάρτησή του στο facebook, ο Πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος σημειώνοντας πως «δόθηκε λύση στην προσωρινή δυσλειτουργία της χειρουργικής κλινικής της Κυπαρισσίας», θέμα για το οποίο είχε δεχθεί διάφορες επιθέσεις και επικρίσεις.

«Δεν αποδέχομαι όμως κάποιους “μεμονομένους σωτήρες” που βγήκαν τώρα από τα λαγούμια τους και που χωρίς ποτέ να έρθουν και να ενημερωθούν επισήμως από τη Διοίκηση (μιας και όπως λένε ενδιαφέρονται για την Υγεία στη Μεσσηνία), βγάζουν πύρινες ανακοινώσεις, στοχοποιώντας αρχικά εμένα και θέλοντας να το παίξουν για ακόμη μια φορά παράγοντες στη Τοπική Κοινωνία (ίσως γιατί θέλουν να γίνουν κάποια στιγμή βουλευτές, ίσως γιατί θέλουν να γίνουν κάποια στιγμή διοικητές, ίσως…ίσως)», αναφέρει ο κ. Μπέζος στην ανάρτησή του.

«Αυτά θυμίζουν άλλες μαυρογιαλούρικες εποχές», σημειώνει ο διοικητής του Νοσοκομείου για να καταλήξει: «Τουλάχιστον σε ότι με αφορά έχω δώσει εξετάσεις σε όλη τη Μεσσηνία 9 χρόνια τώρα για το ποιος είμαι και πως εργάζομαι. Για την αγάπη μου για το Νοσοκομείο Μεσσηνίας στο σύνολό του».

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ειδικότερα ο κ. Μπέζος αναφέρει στην ανάρτησή του:

«ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ!!! ΔΟΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ!!!

Σήμερα και ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης δημοσιεύθηκαν για τις Νοσηλευτικές Μονάδες Καλαμάτας – Κυπαρισσίας οι παρακάτω διορισμοί επικουρικών ιατρών:

Καλαμάτα: 1 καρδιολόγου και την επόμενη εβδομάδα 1 παιδιατρου,1 γυναικολογόγου και 1 χειρουργού.

Κυπαρισσία: 1 χειρουργού και την επόμενη εβδομάδα 2 ακόμη χειρουργών. Ειδικά για την Κυπαρισσία και ύστερα από τις παραπάνω κινήσεις και σε συνεργασία πάντα με το Συντονιστή Διευθυντή, γίνεται κατανοητό ότι ομαλοποιείται πλήρως η λειτουργία της Χειρ. Κλινικής και άμεσα ξεκινούν τα χειρουργεία της, όπως ομαλά διεξάγονται τα χειρουργεία της Ορθοπεδικής και Ουρολογικής Κλινικής!!!

ΥΣ. Αναγνωρίζω και σέβομαι απόλυτα την αγωνία και την αγάπη όλης της Τριφυλιακής Κοινωνίας όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τους θεσμούς και τους Πολίτες της, για το παρόν και το μέλλον του Νοσοκομείου. Μαζί τους χρόνια τώρα, δίνουμε τη μάχη για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου και πιστεύω ότι ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, έχουμε πετύχει αρκετά.

Δεν αποδέχομαι όμως κάποιους “μεμονομένους σωτήρες” που βγήκαν τώρα από τα λαγούμια τους και που χωρίς ποτέ να έρθουν και να ενημερωθούν επισήμως από τη Διοίκηση (μιας και όπως λένε ενδιαφέρονται για την Υγεία στη Μεσσηνία), βγάζουν πύρινες ανακοινώσεις, στοχοποιώντας αρχικά εμένα και θέλοντας να το παίξουν για ακόμη μια φορά παράγοντες στη Τοπική Κοινωνία (ίσως γιατί θέλουν να γίνουν κάποια στιγμή βουλευτές, ίσως γιατί θέλουν να γίνουν κάποια στιγμή διοικητές, ίσως…ίσως). Και βέβαια, γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εμφανίζονται ως “τα καλά παιδιά” και ταυτόχρονα να λαικίζουν… Προχωρούν μάλιστα “λέγοντας και τάζοντας”ότι τώρα που γνωρίζουν τον Υπουργό θα συναντηθούν άμεσα μαζί του και θα λύσουν πια όλα τα ζητήματα της Κυπαρισσίας. Ντροπή. Αυτά θυμίζουν άλλες μαυρογιαλούρικες εποχές. Τουλάχιστον σε ότι με αφορά έχω δώσει εξετάσεις σε όλη τη Μεσσηνία 9 χρόνια τώρα για το ποιος είμαι και πως εργάζομαι. Για την αγάπη μου για το Νοσοκομείο Μεσσηνίας στο σύνολό του.

Οι άνθρωποι κύριοι δοκιμάζονται στις πράξεις δίνοντας λύσεις, όχι στα λόγια!!!».

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Μπέζου στο Facebook

μοιραστειτε το:

Comments are closed.