Ο Γ.Γ. Αθλητισμού στο Δημαρχείο Μεσσήνης

0

Το Δημαρχείο Μεσσήνης επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 11-02-2019 ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός τον οποίο συνόδευε ο Βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Συναδινός ενημερώθηκε για την πορεία των έργων στον δήμο και έκανε γνωστή τη σύμφωνη γνώμη του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γεωργίου Βασιλειάδη, για υποβολή στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» δύο ακόμη υποέργων. Πρόκειται για το «Ηλεκτροφωτισμός Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης» προϋπολογισμού 229.794,23 € και «Κατασκευή και Εγκατάσταση στεγάστρου κερκίδων Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης» προϋπολογισμού 137.881,67 €.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης τόνισε την ανάγκη τοποθέτησης ταρτάν, ενώ ο Γενικός Γραμματέας απάντησε ότι γι’ αυτό χρειάζεται να ετοιμαστεί η μελέτη, ώστε το έργο να ξεκινήσει αμέσως όταν παραδοθούν τα δύο υποέργα.

Ο κ. Τσώνης ευχαρίστησε τον κ. Συναδινό για τη βοήθεια προς τον Δήμο Μεσσήνης και ζήτησε αυτή να συνεχιστεί ώστε να βελτιωθούν και τα υπόλοιπα γήπεδα του δήμου, με τον Γενικό Γραμματέα να συμφωνεί, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «να φτιάξουμε τα γήπεδα να παίζουν τα παιδιά».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Μεσσήνης Γωγώ Παναγοπούλου, Ανδρέας Τράκας, Αναστάσιος Τσερπές, Νίκος Ξενόγιαννης, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Καρύδης και δημοτικοί σύμβουλοι.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.