Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής στην Καλαμάτα

0

Διαδοχικές επισκέψεις στα γραφεία των αντιπεριφερειαρχών Ελένης Αλειφέρη και Αντωνίας Μπούζα πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 29/11/2018,  νέος Γενικό Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Υποστράτηγος Κων. Στεφανόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας Παναγιώτη Πούπουζα

Ειδικότερα, ο νέος Γενικό Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Υποστράτηγος Κων. Στεφανόπουλος, επισκέφθηκε σήμερα την Aντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση στο γραφείο της, στην Καλαμάτα. Η κα Αλειφέρη αφού τον υποδέχθηκε, τον συνεχάρη με την ευκαιρία της αναλήψεως των νέων του καθηκόντων.

Η Αντιπεριφερειάρχης αφού  καλωσόρισε τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και τη συνέχιση της καλής συνεργασίας μεταξύ των δυο αρχών.

Τέλος, η Αντιπεριφεριάρχης, αφού εξέφρασε τη βεβαιότητα για την αποτελεσματικότητά του κατά την άσκηση των καθηκόντων του, προσέφερε στον κ. Στεφανόπουλο  βιβλίο του Παναγή Κουμάντου με τίτλο: «Σπουδή του βίου και της Πολιτείας του Αλέξανδρου Κουμουνδούρου» και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

mpouza astynomia

Την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας κ. Αντωνία Μπούζα επισκέφθηκε ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας Παναγιώτη Πούπουζα και τον Υπαστυνόμο Α΄ Γεώργιο Παφιακόπουλο, στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων.

Η Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και του επεσήμανε την άριστη και αρμονική συνεργασία της Αστυνομίας με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και την αμεσότητα επίλυσης των πολλών ζητημάτων που αφορούν την τοπική κοινωνία.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος προκειμένου να συνεχιστεί η άψογη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Αστυνομίας και η καλή αστυνόμευση στην Περιφερειακή Ενότητα προκειμένου να εξαλειφθούν τυχόν κρούσματα παραβατικότητας. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ευχή να αποβεί η άριστη συνεργασία προς όφελος των πολιτών.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

nikas astynomia

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος και στον Δήμαρχο Καλαμάτας. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Στεφανόπουλο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ευχόμενος κάθε επιτυχία στις δραστηριότητές του.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.