Ο “Ανοιχτός Δήμος” στο Αστικό και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

0

Το αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας και το υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας επισκέφτηκαν σήμερα -εορτή του προστάτη των οδηγών Αγίου Χριστόφορου- ο υποψήφιος δήμαρχος Μανώλης Μάκαρης και μέλη της παράταξης «Ανοιχτός Δήμος- Ενεργοί Πολίτες», συζητώντας με τους αντίστοιχους προέδρους Θανάση Πατικόπουλο και Ιωάννη Κάντζα και τους εργαζομένους.

«Τα μέσα μαζικής μεταφοράς παίζουν σημαντικό ρόλο στην ασφαλή και γρήγορη μετακίνηση των πολιτών και θα πρέπει να υπάρχει αγαστή συνεργασία με τον Δήμο», αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης, στην οποία προστίθεται:

«Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα δίκτυο συγκοινωνίας που να καλύπτει όλες τις περιοχές της Καλαμάτας. Ειδικά για το αστικό ΚΤΕΛ είναι σκόπιμη η επέκτασή του σε συνοικίες της πόλης που παραμένουν συγκοινωνιακά ακάλυπτες. Ιδιαίτερα πετυχημένες οι επεκτάσεις του αστικού ΚΤΕΛ στο Νοσοκομείο, την Βέργα και την Μικρή Μαντίνεια.

Γενικώς ο Δήμος Καλαμάτας οφείλει να επιδιώκει την ανάπτυξη των υφιστάμενων μέσων μαζικής μεταφοράς έτσι ώστε να αποσυμφορηθεί κυκλοφοριακά το κέντρο της πόλης».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.