Ο Αλ. Χαρίτσης υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία

0
ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, με ανάρτηση στη σελίδα του, στο facebook, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη Μεσσηνία, στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, σημειώνοντας ότι “είναι προσωπική μου επιθυμία, αλλά και χρέος προς την ιδιαίτερη πατρίδα μου, να δώσω αυτή τη μάχη ως υποψήφιος βουλευτής του νομού Μεσσηνίας”, ενώ προσθέτει: “Θα δώσω αυτή τη μάχη στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, δίπλα δίπλα με τους συμπολίτες μου, τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες της Μεσσηνίας”.

Στο μεταξύ, αύριο, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης των καθηκόντων του Υπουργού Εσωτερικών από τον απερχόμενο Υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, στον υπηρεσιακό Υπουργό Αντώνη Ρουπακιώτη.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην αίθουσα συναντήσεων, στον 3ο όροφο.

Ακολουθεί η ανάρτηση του υπουργού Εσωτερικών Αλ. Χαρίτση με την οποία γνωστοποιεί την υποψηφιότητά του στο Νομό Μεσσηνίας:

«Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ο ελληνικός λαός καλείται να δώσει την ετυμηγορία του για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας.

Τα τελευταία 4 χρόνια, ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να βγει η χώρα από τα μνημόνια, να επουλωθούν κοινωνικές πληγές και να τεθεί η Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης για όλους.

Προσωπικά, νιώθω τιμή και υπερηφάνεια για τη συμμετοχή μου σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια από εξαιρετικά κρίσιμα πόστα στο Υπουργείο Ανάπτυξης και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο προοδευτικός κόσμος της χώρας καλούμαστε να δώσουμε τη μάχη για την υπεράσπιση όσων έχουμε πετύχει, αλλά κυρίως για τη συνέχεια και διεύρυνση αυτής της προσπάθειας, ώστε όλοι και όλες να νιώσουν τη θετική αλλαγή στη ζωή τους.

Σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή, όπως έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι προσωπική μου επιθυμία, αλλά και χρέος προς την ιδιαίτερη πατρίδα μου, να δώσω αυτή τη μάχη ως υποψήφιος βουλευτής του νομού Μεσσηνίας.

Θα δώσω αυτή τη μάχη στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, δίπλα δίπλα με τους συμπολίτες μου, τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες της Μεσσηνίας.
Για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Με τη νίκη!».

Δείτε στη συνέχεια τη σχετική ανάρτηση:

Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ο ελληνικός λαός καλείται να δώσει την ετυμηγορία του για το παρόν και το μέλλον…

Δημοσιεύτηκε από Alexis Charitsis – Αλέξης Χαρίτσης στις Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019
μοιραστειτε το:

Comments are closed.