Ο Αλέξης Χαρίτσης για τις προσλήψεις στους Δήμους

0

«Πριν 2 χρόνια στο Υπουργείο Εσωτερικών, η Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια για μόνιμες προσλήψεις στον τομέα της καθαριότητας». Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης και προσθέτει:

«Παρά τους περιορισμούς που ίσχυαν για τις προσλήψεις στο δημόσιο, καταφέραμε και προκηρύξαμε περισσότερες από 8.100 μόνιμες θέσεις εργασίας μέσω της 3Κ/2018, της μεγαλύτερης προκήρυξης προσλήψεων από συστάσεως ΑΣΕΠ.

Σήμερα βλέπουμε την δουλειά μας να δικαιώνεται: 38 εργαζόμενοι στις υπηρεσίες καθαριότητας και άλλοι 9 στην επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης του Δήμου Καλαμάτας, 20 στη Μεσσήνη την προηγούμενη εβδομάδα και πολλοί περισσότεροι σε όλη τη χώρα αποκτούν μόνιμη και σταθερή εργασία σε έναν ευαίσθητο και δύσκολο τομέα, αυτόν της καθαριότητας.

Οι προσλήψεις αυτές αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα μετά τον “αναπτυξιακό” νόμο που πέρασε η Κυβέρνηση της ΝΔ, ο οποίος προωθεί την ιδιωτικοποίηση βασικών λειτουργιών των δήμων. Αναμένουμε από τους Δήμους να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που τους δίνονται με τις νέες θέσεις εργασίας και να μην παραχωρήσουν τις κρίσιμες αυτές λειτουργίες τους σε ιδιώτες εργολάβους».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.