Ορκίστηκαν η δήμαρχος και το νέο Δ.Σ. Οιχαλίας

0

Η ορκωμοσία της νέας Δημάρχου Οιχαλίας Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, καθώς και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και των Κοινοτικών Συμβουλίων, έγινε χθες (Κυριακή 18 Αυγούστου 2019), το βράδυ, στην έδρα του Δήμου, στο Μελιγαλά.

Στην τελετή προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευχήθηκε στη Δήμαρχο κάθε επιτυχία στο έργο της, τονίζοντας ότι αυτό θα πρέπει να έχει ως στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία του λαού. «Ανάπτυξη χωρίς ευημερία του λαού δεν έχει νόημα και περιεχόμενο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας

Η νέα Δήμαρχος ευχαρίστησε το Μητροπολίτη Μεσσηνίας για την παρουσία του στην τελετή υπογραμμίζοντας ότι ο καθημερινός της αγώνας για τον Δήμο, θα διέπετε από εντιμότητα, διαφάνεια και συνεργασία.

Οι παρευρισκόμενοι στην τελετή της ορκωμοσίας

Στην ορκωμοσία παρέστησαν οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς, ο δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, ο δήμαρχος Καλαμάτας και νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παν. Νίκας, οι νέοι δήμαρχοι Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, Πύλου Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, οι αντιπεριφερειάρχες Ελένη Αλειφέρη (πρώην δήμαρχος Μελιγαλά) και Αντωνία Μπούζα, κ.ά.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.