Ορκίσθηκε ο Συμπαραστάτης του Δημότη

0

Ορκίσθηκε σήμερα, Τρίτη (2 Ιουνίου 2015), ο δικηγόρος Γεώργιος Φερετζάκης ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης ενώπιον του δημάρχου Παν. Νίκα και ανέλαβε καθήκοντα. Ο κ. Φερετζάκης είχε επιλεγεί στις 27 Απριλίου 2015 με τα δύο τρίτα των ψήφων του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλαδή την απαραίτητη οριακή πλειοψηφία που ορίζει η σχετική νομοθεσία. Μάλιστα, η μη στήριξή του από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Μαρία Οικονομάκου, αποτέλεσε την αιτία για ρήξη των σχέσεων της με τον δήμαρχο Παν. Νίκα, ο οποίος, αφού αυτή δεν υπάκουσε στην εντολή του να παραιτηθεί από τη θέση της, την εκδίωξε από το γραφείο της στο Δημαρχείο και τη μεταστέγασε σε άλλο κτίριο, υπό το πρόσχημα να το παραχωρήσει στις μειοψηφίες των δημοτικών παρατάξεων.

Ο Δήμαρχος έδωσε τις καλύτερες ευχές του στον Γ. Φερετζάκη για επιτυχή επιτέλεση των καθηκόντων του, τονίζοντας πως αναλαμβάνει μεγάλη ευθύνη έναντι της Δημοτικής Αρχής. Ακόμα ο κ. Νίκας πρόσθεσε για τον κ. Φερετζάκη πως «θα αγωνίζεται για το δίκαιο των δημοτών και των επιχειρήσεων. Με ενδιαφέρει η δικαιοσύνη. Εάν δεν έχει απονεμηθεί το δίκαιο, πρέπει αυτό να καταγράφεται και να υφίσταται η Δημοτική Αρχή ή ο υπάλληλος που δεν έχει συμπεριφερθεί σωστά τις συνέπειες».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Φερετζάκης, ο οποίος γεννήθηκε το 1975 και είναι έγγαμος με τη συμπολίτισσά μας δικηγόρο, Βασιλική Χ. Βασιλάκη. ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Νίκα στις τελευταίες εκλογές, αλλά απέτυχε να εκλεγεί. Το γραφείο του θα βρίσκεται στο κτήριο της Διεύθυνσης Διοικητικών, δίπλα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, μέχρι τη μετάβαση στο νέο Δημαρχείο.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.