Οκτώ συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

0

Συνελήφθησαν, χθες (13.9.2020) στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, σε έξι ξεχωριστές περιπτώσεις, 8 αλλοδαποί, 4 άνδρες (ηλικίας 26, 27, 30 και 37 ετών) και ισάριθμες γυναίκες (ηλικίας 22, 23, 29 και 56 ετών), γιατί επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Γαλλία και Ιταλία, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Παρίσι Γαλλίας και Μιλάνο Ιταλίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, από την κατοχή τους διαβατήριο Γερμανικών Αρχών καθώς και δελτία ταυτότητας Βέλγικων, Ιταλικών, Γαλλικών, Ελληνικών και Ισπανικών Αρχών.

Επιπλέον, οι 3 εξ αυτών συνόδευαν και τα ανήλικα παιδιά τους, για τα οποία επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ως επίσης κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.