Οι προτάσεις Τζαμουράνη για το παραλιακό μέτωπο Καλαμάτας

0

Τις προτάσεις του συνδυασμού του για «το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του Παραλιακού Μετώπου της Καλαμάτας» θα παρουσιάσει αύριο Κυριακή, 19 Μαΐου 2019, στις 11 το πρωί, στο μόλο του Πανελληνίου στην Καλαμάτα, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης, επικεφαλής της παράταξης “Πρότυπος Δήμος”.

  • Αύριο στις 8 το βράδυ, ο «Πρότυπος Δήμος» παρουσιάζει τις προτάσεις του για την υλοποίηση ενός σύγχρονου και λειτουργικού ψηφιακού δήμου, σε εκδήλωση που διοργανώνει στην αίθουσα “Nautilus» του ξενοδοχείου “Elite City Resort», με εισηγητή τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Χειλά.
  • Σήμερα Σάββατο πρωί, Β. Τζαμουράνης, με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του, επισκέφθηκαν την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και στη συνέχεια την περιοχή του ιστορικού κέντρου, όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με κατοίκους, καθώς και με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην εν λόγω περιοχή.
  • Τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Πρότυπος Δήμος», για την τροφοδοσία των εκλογικών τμημάτων, παρέδωσε στον Δήμο Καλαμάτας ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζαμουράνης, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού.
  • Την ανάγκη για την υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή τους επισήμαναν οι κάτοικοι στα Καλύβια και το Πέταλο, συνοικίες της Καλαμάτας τις οποίες επισκέφθηκε χθες Παρασκευή απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζαμουράνης, μαζί με στελέχη του συνδυασμού του «Πρότυπος Δήμος».
μοιραστειτε το:

Comments are closed.