Οι προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας

0

Ημερίδα με θέμα «Η τρέχουσα κατάσταση και οι προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας», κατά την οποία θα παρουσιαστεί η ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ για την ελληνική οικονομία, θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017.

Την ημερίδα, που διοργανώνουν το Ινστιτούτο Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ) σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Εργατικού Κέντρο Καλαμάτας, Αριστομένους 95, από τις 6:30 το απόγευμα, έως τις 9 το βράδυ.

Η ημερίδα θα ανοίξει με παρεμβάσεις του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, Σωτήρη Τσώνη και του Προέδρου του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου, Γιάννη Κουτσανδρέα

Θα ακολουθήσουν στο βήμα ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος ΙΝΕ ΓΣΕΕ Φίλιππος Θωμάς και Παναγιώτης Στέφανος, αντίστοιχα.

Κεντρικός ομιλητής (7 μ.μ.) θα είναι ο Γιώργος Αργείτης, Επιστημονικός Διευθυντής ΙΝΕ ΓΣΕΕ και Αναπληρωτής Καθηγητής Μακροοικονομικής Θεωρίας και Πολιτικής,στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Η τρέχουσα κατάσταση και οι προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας».

Αμέσως μετά θα μιλήσει ο Θανάσης Παπαδολιάς, Επιστημονικός Συνεργάτης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα μιλήσει με θέμα «Υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης εργαζομένων και ανέργων σε θέματα που αφορούν στα πεδία των εργασιακών σχέσεων, της κοινωνικής ασφάλισης και της απασχόλησης».

Στη συνέχεια θα γίνει συζήτηση.

Επίσης, την Παρασκευή το πρωί, μετά τις 11, στο Εργατικό Κέντρο, νομικοί του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ, θα απαντούν σε ερωτήματα και προβληματισμούς για εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κ.λ/.π.) καθώς και το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας και αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κ.λ.π.)

μοιραστειτε το:

Comments are closed.