“Οι κίνδυνοι από το δίκτυο νέας τεχνολογίας 5G”

0
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/10/2019

Οι “Ενεργοί Πολίτες για το 5G” Καλαμάτας πραγματοποιούν Εκδήλωση – Ομιλία για το Δίκτυο Νέας Τεχνολογίας 5G. H εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο “Θ. Αγγελόπουλος” του Εργατικού Κέντρου.

Ομιλητές θα είναι οι:

  • Αλκιβιάδης -Κωνσταντίνος Κεφαλάς, Διδάκτωρ Φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Manchester, UK και Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών του Ινστιτούτου Θεωρητικής και Φυσικής Χημείας και
  • Κωνσταντίνος Διάκος, Δικηγόρος, ο οποίος θα ενημερώσει για την Νομική πλευρά του Θέματος.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση οι “Ενεργοί Πολίτες για το 5G” «το 5G δεν είναι απλώς μια νέα γενιά κινητών, αλλά ένα Παγκόσμιο Δίκτυο εφαρμογών Ασύρματης Σύνδεσης, το οποίο δεν θα κάνει τον Κόσμο μας πιο “έξυπνο”, όπως το διαφημίζουν, αλλά έναν κόσμο γεμάτο κινδύνους για την Υγεία το και Περιβάλλον. Οι επιπτώσεις του, όπως υποστηρίζουν ανεξάρτητοι επιστήμονες, ιατροί και περιβαλλοντικές οργανώσεις, θα είναι μη αναστρέψιμες.

Πολλές πολιτείες της Αμερικής, Ευρωπαϊκές χώρες, η Αυστραλία, η Ιαπωνία κ.ά δεν δέχονται την εισαγωγή του, αλλά μελετούν τις συνέπειες…
Η Ελλάδα;

Καλούμε τα ΜΜΕ της πόλης μας, όλους τους Πολίτες της Καλαμάτας, Εκπροσώπους όλων των Θεσμών της πόλης μας και όλους τους Φορείς (Επαγγελματικούς –Πολιτιστικούς – Περιβαλλοντικούς κλπ), να παρευρεθούν για να ενημερωθούμε όλοι για το σοβαρό αυτό θέμα που Αφορά την Ζωή και το Περιβάλλον μας».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.