Οι Εργαζόμενοι στις ΔΕΥΑ συμπαραστέκονται στους αγρότες

0

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Νομού Μεσσηνίας –υπό τον Παν. Κουφαλάκο- παραβρέθηκε σήμερα Τετάρτη (29/01/2020) στο χώρο του Μπλόκου των αγροτών στην Μεσσήνη και παράδωσε το παρακάτω ψήφισμα συμπαράστασης.

«Το Σωματείο μας συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα σας.
Οι εργαζόμενοι στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους αγροτικούς συλλόγους, διευρύνουμε τις διεκδικήσεις μας, ενσωματώνοντας σε αυτές και τις δικές σας διεκδικήσεις.

Ότι έχουμε κερδίσει, το έχουμε κερδίσει  με αγώνες. Οι τελευταίες επιτυχίες, που έχουμε στον αγώνα για μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας, είναι αποτέλεσμα του σωστού και ανυποχώρητου προσανατολισμού μας και των κινητοποιήσεων του συνόλου των εργαζομένων.

Είναι αποτέλεσμα και της αλληλεγγύης του συνόλου των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων και των αγροτών, που με ψηφίσματα και υπογραφές στήριξαν  τον αγώνα μας.

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι – αυτοπασχολούμενοι – μικρομεσαίοι επαγγελματίες αγρότες– σπουδαστές και φτωχά λαϊκά στρώματα απαντάμε με κοινωνική συμμαχία, η οποία εκφράζεται με τη συμμετοχή μας, πού στηρίζει  τις κινητοποιήσεις των αγροτών».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.