Οι επισκέψεις και οι συναντήσεις του Β. Κοσμόπουλου

0

«Συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του, όπου επιβεβαιώθηκαν τα πολύ αισιόδοξα μηνύματα για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, είχε ο υποψήφιος δήμαρχος, με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, χθες Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

Το βράδυ με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους επισκέφθηκε το θεατρικό σχήμα «Συν 1», όπου επανέλαβε την δέσμευση του για συνεργασία με όλα τα σχήματα της πόλης, που υπηρετούν τον πολιτισμό.

Το πρωί της Πέμπτης 23 Μαΐου επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ και συνομίλησε με παρευρισκόμενους, στους οποίους τόνισε ότι σαν επόμενη δημοτική αρχή, θα σταθεί στο πλευρό τους και θα επιλύσει τα όποια προβλήματα. «Είναι βασική θέση του συνδυασμού, ότι η φροντίδα στην τρίτη ηλικία είναι δείγμα πολιτισμού μιας κοινωνίας», ανέφερε.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, περιόδευσε στην οδό Μπουλούκου, όπου δραστηριοποιούνται πολλοί επαγγελματίες. «Η οδός Μπουλούκου αντιμετωπίζει προβλήματα σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης και δόθηκε η δέσμευση, ότι θα γίνουν τα απαραίτητα έργα που θα θωρακίσουν την περιοχή», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.