Οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο στη Μεσσήνη

0

Εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθούν και φέτος στη Μεσσήνη, με ιδιαίτερη επισημότητα.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεωνπου θα αρχίσουν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 28 του μήνα-έχει ως εξής:

26  Οκτωβρίου  2019

Από της 8ης πρωινής, γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών, Ιδιωτικών Καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, Τραπεζών και οικιών μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2019.

27  Οκτωβρίου  2019

Φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.

28  Οκτωβρίου 2019

ΩΡΑ 9:10 π.μ. Συγκέντρωση των σημαιοφόρων και παραστατών όλων των σχολείων παρουσία της Δημοτικής Φιλαρμονικής στο Ηρώο (Πεζόδρομο Εθνικής Τράπεζας).

ΩΡΑ 9:25 π.μ. Παράταξη στον χώρο μπροστά από τη Σημαία – Έπαρση Σημαίας.

ΩΡΑ 9:35 π.μ. Μετάβαση των ανωτέρω, με προπορευόμενη τη Δημοτική Φιλαρμονική στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Παράταξη μπροστά στον Ιερό Ναό.

ΩΡΑ 9:40 π.μ. Προσέλευση των Αρχών, των Διοικητικών Συμβουλίων και μελών των Σωματείων και Οργανώσεων της πόλης με τα λάβαρά τους. Συνάντηση του Δημάρχου με όλο το Σώμα Δ.Σ. στο Κατσουλίδειο Μουσείο.

ΩΡΑ 9:50 π.μ. Άφιξη του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΩΡΑ 10:00 π.μ. Δοξολογία. Χαιρετισμός Δημάρχου – Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Νικόλαο Μακαρούνη, Διευθυντή 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης.

ΩΡΑ 10:35 π.μ. Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία. Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο. Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των Εθνικών Ηρώων. Κατάθεση στεφάνων.

ΩΡΑ 10:50 π.μ. Παρέλαση των μαθητών και  των συλλόγων της Δ.Κ. Μεσσήνης, στην οδό Πολυτεχνείου, παρουσία των Αρχών.

ΩΡΑ 6:00 μ.μ. Υποστολή Σημαίας με φροντίδα του Α.Τ. Μεσσήνης και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Μεσσήνης.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.