Οι δυνατότητες ανάκαμψης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

0

Οι δυνατότητες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να ανακάμψουν από τις επιπτώσεις της πανδημίας και να αποτελέσουν έναν ισχυρό μοχλό ανάπτυξης για την Ελλάδα είναι το θέμα της διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, στις 7:00 το απόγευμα, η AHEPA Messinias HJ-07 “Pappaflessas” υπό την αιγίδα της Ahepa Hellas District 25 και της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ – ΕΛ.Α.Μ

Στην εκδήλωση με τίτλο «Η Μεγάλη “Επιχείρηση” των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» θα μιλήσουν ο Ελληνικής καταγωγής Peter Economides, Brand Strategy, Founder & CEO Felix BNI, ο Γιώργος Μπάλτας, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών, Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ), ο Θεόδωρος Βάρδας, Οικονομολόγος, Πρόεδρος & CEO ΒΑΡΔΑΣ ΑΕΒΕΕ, και ο Δημήτρης Λακασάς, επιχειρηματίας και ιδρυτής του Think Tank Σ.Ε.Β.Ε.

  • Ο Peter Economides θα μιλήσει με θέμα «Οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις σχεδιάζοντας το δρόμο του μέλλοντος».
  • Ο Γιώργος Μπάλτας θα αναλύσει τις επιπτώσεις της πανδημίας στην καταναλωτική συμπεριφορά και τον αντίκτυπο της στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
  • Ο Θεόδωρος Βάρδας θα παρουσιάσει το οικονομικό περιβάλλον μετά από 10ετη λιτότητα και πανδημία και τα έξυπνα χρηματοοικονομικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
  • Ο Δημήτρης Λακασάς, θα αναφερθεί στις προκλήσεις και τα τρία κύματα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης στη μετα – COVID εποχή, δίνοντας έμφαση στις επιχειρήσεις και τα επαγγέλματα του μέλλοντος, την αλληλεπίδραση της τεχνητής και της ανθρώπινης νοημοσύνης, στην παραγωγή και τις εξαγωγές, και το φαινόμενο του «Μαύρου Κύκνου».

Παρεμβάσεις και χαιρετισμούς θα κάνουν οι: Χρήστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιώργος Χωριάτης, Ύπατος Πρόεδρος AHEPA, και Κωνσταντίνος Βαρσάμης – Κυβερνήτης AHEPA HELLAS.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιάννης Μητρόπουλος, Διευθυντής της CDI, PDG AHEPA HELLAS, Μέλος ΕΛ.Α.Μ.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά τη συζήτηση στη σελίδα της AHEPA HELLAS στο Facebook: www.facebook.com/ahepa.hellas, όπως επίσης και στην σελίδα της AHEPA Messinias στο Facebook: www.facebook.com/ahepamessinias.

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της AHEPA HELLAS και της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ – ΕΛ.Α.Μ.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.