Οι αστυνομικές αρχές στον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας

0

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλο πραγματοποίησε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας, με την ευκαιρία ανάληψης των νέων του καθηκόντων. Ο κ. Πούπουζας, συνοδευόταν από τον Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας, Αστυνομικό Διευθυντή Ηλία Αξιοτόπουλο και τον Υπασπιστή του Υπαστυνόμο Α΄ Γεώργιο Τασιακόπουλο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, ζήτησε δε να ενταθούν οι προσπάθειες για ακόμα καλύτερη αστυνόμευση ώστε οι πολίτες της Μεσσηνίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου να αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια.

«Η Περιφερειακή αρχή όπως έχει δεσμευτεί ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας θα συνδράμει στην αναβάθμιση του στόλου οχημάτων αλλά γενικότερα της υλικοτεχνικής υποδομής της Αστυνομίας», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής και ο Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό τόσο για τη Μεσσηνία όσο και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.