Οι έδρες στο Δ.Σ. Καλαμάτας και ποιοι τις καταλαμβάνουν

0
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ

Ενώ δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα επίσημα αποτελέσματα των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων συμβούλων και αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των επαναληπτικών εκλογών, παραμένει ακόμα ρευστό το τοπίο, ως προς το ποιοι θα καταλάβουν τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου απο την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε αναλαμβάνουν οι νέες Δημοτικές Αρχές.

Οι έδρες στο Δ. Σ. Καλαμάτας μετά τα αποτελέσματα των πρώτων εκλογών κατανέμονται ως εξής:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ / ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙΠΟΣΟΣΤΟΕΔΡΕΣ
Βασιλόπουλος Αθανάσιος
Δημιουργική ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
22,53% 9
Κοσμόπουλος Βασίλειος
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
14,99% 6
Τζαμουράνης Βασίλειος
ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ
13,85% 6
Οικονομάκου Μαρία
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ
11,51% 5
Αλειφέρη Καραθανάση Ελένη
ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ
10,78% 4
Μάκαρης Εμμανουήλ- Λεονάρδος
ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
9,32%
4
Κουζή Αντωνία (Τόνια)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
5,91% 2
Οικονομάκος Δημήτριος
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
4,49% 2
Κουκούτσης Δημήτριος
ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗ
4,16% 2
Αντωνόπουλος Μιχαήλ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
2,45% 1

Καθώς δεν υπάρχει κανένα επίσημο αποτέλεσμα για τη σταυροδοσία και για το ποίοι εκλέγονται στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, οι ανεπίσημες πληροφορίες από πηγές των συνδυασμών αναφέρουν ότι εκλέγονται:

Από τον συνδυασμό του Θαν. Βασιλόπουλου: Γιάννης Μπάκας, Σαράντος Μαρινάκης, Νίκος Μπασακίδης, Τάκης Βασιλόπουλος, Δημήτρης Πολίτης, Κώστας Αθανασόπουλος, και ή Ηλίας Κουτίβας, ή Κώστας Παυλόπουλος, ή Κώστας  Παπαδακης.
Εκλέγονται ακόμη από τη Δ. Ε. Θουρίας ο Γιάννης Αναζίκος και από τη Δ. Ε. Άριος ο Γιώργος Φάββας.

Από τον συνδυασμό του Βασ. Κοσμόπουλου: Ο επικεφαλής του συνδυασμού Βασίλης Κοσμόπουλος και οι Βασίλης Κανάκης, Δημήτρης Μπάκας, Γιάννης Χριστόπουλος, και Παναγιώτης Παπαμικρούλης, με πρώτο επιλαχόντα τον Ηλία Αθηναίο.

Από τον συνδυασμό του Βασ. Τζαμουράνη: Ο επικεφαλής του συνδυασμού Βασ. Τζαμουράνης και οι Γιώργος Σωφρονάς, Κώστας Τσαπόγας, Ανδρέας Καραγιάννης, Χρήστος Αρχοντής και Παναγιώτης Χειλάς, με πρώτο επιλαχόντα τον τ. Πρόεδρο Αντικαλάμου Γιάννη Χριστόπουλο.

Από τον συνδυασμό της Μαρίας Οικονομάκου: Η επικεφαλής του συνδυασμού Μαρία Οικονομάκου και οι Ελένη Γκεγκλέ, Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Παύλος Κλάδης και Λεωνίδας Λιάππας.

Από τον συνδυασμό της Ελένης Αλειφέρη Καραθανάση: Η επικεφαλής του συνδυασμού Ελένη Αλειφέρη, ένας εκ των Αναστασίου Σκοπετέα, Τάσου Αγγελή, Γιάννη Αδαμόπουλου ή Αναστασίας Μπελογιάννη (που προηγούνται στη σταυροδοσία)μία από την Δ.Ε. Αρφαρών (Μαρία Μπαρούνη) και μία από τη Δ.Ε. Θουρίας (Γιάννης Φατούρος ή Γιώργος Πράσινος).

Από τον συνδυασμό του Εμμανουήλ Μάκαρη: Ο επικεφαλής του συνδυασμού Εμμ. Μάκαρης και τρεις ακόμη από την Δ.Ε. Καλαμάτας

Από τον συνδυασμό της Αντωνίας (Τόνιας) Κουζή: Η επικεφαλής του συνδυασμού Τόνιας Κουζή και ο Γιώργος Λααρίδης.

Από τον συνδυασμό της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με επικεφαλής τον Δημήτρη Οικονομάκο: Ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημ. Οικονομάκος και ο πρώτος σε σταυρούς από την Δ.Ε. Καλαμάτας.

Από τον συνδυασμό του Δημήτρη ΚουκούτσηΟ επικεφαλής του συνδυασμού Δημ. Κουκούτσης και ο πρώτος σε σταυρούς από την Δ.Ε. Καλαμάτας.

Από τον συνδυασμό του Μιχάλη Αντωνόπουλου: Ο επικεφαλής του συνδυασμού Μιχάλης Αντωνόπουλος.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.