Οικίσκος για κρούσματα covid-19 στο Γυμνάσιο – Λύκειο Πύλου

0

Τον δικό του χώρο διαλογής και απομόνωσης (τύπου isobox) για τα κρούσματα κορωνοϊού απέκτησαν το Γυμνάσιο και το Λύκειο Πύλου, ύστερα από αίτημα του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, προς τη διοίκηση της ΤΕΜΕΣ A.E., για την προσφορά ενός θαλάμου απομόνωσης, με σκοπό τη διαχείριση πιθανών κρουσμάτων.

Ο Δήμαρχος επισκεπτόμενος τον χώρο, όπου τοποθετήθηκε ο οικίσκος, ευχαρίστησε την εταιρεία, δηλώνοντας: «Ευχαριστώ θερμά την Τ.Ε.ΜΕΣ. και ιδιαίτερα τον κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας. Η εταιρεία αποδεικνύει για άλλη μια φορά το αίσθημα κοινωνικής προσφοράς που τη διέπει, ιδιαιτέρως δε για το δύσκολο διάστημα που διανύουμε. Εργαζόμενοι συλλογικά, συμβάλλουμε όλοι μαζί στην προστασία της υγείας του κοινωνικού μας συνόλου».

Υπενθυμίζεται ότι στις 30/4/2020 ο Δήμος Πύλου – Νέστορος παρέλαβε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στις 30/4/2020 ένα προκατασκευασμένο οικίσκο (τύπου isobox), προκειμένου να ενισχυθεί η υποδομή της Πρωτοβάθμιας Υγείας της ευρύτερης περιοχής. Ο οικίσκος, τοποθετήθηκε στην είσοδο του Κέντρου Υγείας Πύλου και χρησιμοποιείται ως χώρος υποδοχής ύποπτων κρουσμάτων ασθενών covid-19, έως ότου μεταφερθούν σε Νοσοκομεία αναφοράς.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.