Ξανά οι προβολές έργων τέχνης στη θάλασσα και σε βράχους

0

Οι προβολές έργων τέχνης, φωτογραφιών και video art στην επιφάνεια της θάλασσας, αλλά και πάνω στους βράχους θα πραγματοποιηθούν ξανά αύριο Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019, στις 10:30 το βράδυ, στο Enigma cafe bar στη Στούπα.

Αυτή τη φορά θα είναι πιο εμπλουτισμένη η συλλογή των έργων, με συμμετοχές και άλλων που θέλησαν να δουν τα έργα τους μέσα από μια διαφορετική οπτική εκδοχή.

Οι καλλιτέχνες που έθεσαν -μέχρι στιγμής- στη διάθεσή μας τα έργα τους για την δράση αυτή στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Κάστρου Λεύκτρου (Beaufort) 2nd Lefktron Castle Beaufort Festival, είναι οι εξής:
Adriana Ohlhaver, Alexandra Simanndani, Alisee Schmucker, Alexis Polixas, Athanasios Vrionis, Mitsis Jorgos, Lee O’Connor, Robert Zervos, Sandra Cherk, Akrivi Kollia, Vasiliki Kateri, Vasiliki Kakalika, Vasilis Karizonis, Dimitris Polixas, Irene Dellos, Maria Zogopoulou, Michael Vakaros, Panagiotis Drakoulakos, Titia Ohlhaver

Θα υπάρξει και ειδική προβολή με τις φωτογραφίες του Μιλτιάδη Τσαπόγα Miltiadis Tsapogas, με Μεσαιωνικά Κάστρα της Πελοποννήσου, που παρουσίασε στην κορυφή του λόφου σε έκθεση, την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο των δράσεων του 2ου Φεστιβάλ Κάστρου Λεύκτρου (Beaufort).

Σκοπός των διοργανωτών «είναι να συνεχίσει να εμπλουτίζεται η συλλογή αυτή και να προβάλλεται σε τακτά χρονικά διαστήματα όπου μπορούμε και όπου υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις». «Ελάτε να ζήσουμε για άλλη μια φορά αυτή την υπέροχη, πρωτόγνωρη εμπειρία και να αφεθούμε στο ταξίδι των χρωμάτων, παρέα με τους ήχους της θάλασσας», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.